Whitepapers

Download de whitepapers van Itannex

Misschien heb je een training op het oog of wil je in de toekomst een training gaan volgen? Naast de keuze voor de training zelf, is het vooraf ook goed om te bedenken in welke vorm je deze training wilt gaan volgen. Wij helpen je graag verder bij de juiste keuze!

6 tips om jezelf te ontwikkelen

Een van de belangrijkste dingen in je carrière is om ervoor te zorgen dat jij werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt, hebben wij 6 tips op een rij gezet om aan je persoonlijke groei en ontwikkeling te werken.

De drie belangrijkste ingredriënten voor een BIM implementatie

Beginnen of stappen zetten met BIM? Vaak starten bedrijven met de aanschaf van een 3D modelleerpakket, wat clash software en beginnen maar! Maar al te vaak komen ze dan bedrogen uit. Want BIM is niet alleen maar software, het draait juist om de werkmethodiek mét die software en daar moet je ook de mensen in meenemen!

Jessica Klaczynski, BIM Infra Consultant

De werkwijze van onze consultants

Benieuwd hoe wij een traject aanvliegen? Itannex ondersteunt bedrijven in de digitale transitie en de veranderingen die hier mee gepaard gaan. We werken aan morgen en aan de toekomst. Lees onze whitepaper waarin we uitleggen hoe wij veranderingstrajecten aanpakken. 

Software Asset Management

De juiste software voor jouw werkproces

Hoe kies je de juiste software voor jouw werkproces? Want het is niet alleen de techniek die van de software een succes maakt. Hoe mensen hier mee omgaan en hoe software aansluit op een bestaand werkproces is minstens zo belangrijk! Wij helpen je hier graag mee!

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.