Maakindustrie

In de maakindustrie is de afgelopen periode erg veel veranderd en door de extreem snelle technologische ontwikkeling is de verwachting dat de veranderingen alleen maar groter zullen worden. Nieuwe en toenemende uitdagingen voor fabrikanten vereist de adoptie van een nieuwe revolutionaire aanpak voor het ontwerpen, de engineering en productie van uw product. In de breedste zin van het woord noemen we dit: 'The Future of Making Things'.

'The Future of Making Things' is een breed begrip waar inmiddels iedereen van gehoord heeft, maar welke erg lastig in de praktijk te brengen is. Itannex helpt u hierbij. Door de geavanceerde product ontwerp, simulatie en visualisatie software die wij bieden helpen wij u als klant bij het innoveren en sneller op de markt brengen van nieuwe producten. Er is een brede reeks van tools beschikbaar voor alle fasen van de productontwikkeling die naadloos met elkaar verbonden kunnen worden. Vanaf de conceptuele ontwerpfase tot het daadwerkelijke productieproces. U kunt prestaties van het ontwerp, zoals deze zich zullen voordoen in de echte wereld, visualiseren en simuleren. Eventuele fouten kunnen sneller en goedkoper worden opgespoord en dat alles zonder veel prijzige fysieke prototypen.

Itannex helpt u bij het in de praktijk brengen van 'The Future of Making Things'.

Dit doen wij door in eerste instantie de specifieke Autodesk software te adviseren en te leveren. Om dit op de juiste manier te implementeren hebben wij ervaren consultants in dienst die u kunnen ondersteunen door middel van functie gerichte trainingen, begeleiding bij de eerste projecten en proces veranderingen. Wilt u weten hoe Itannex u kan ondersteunen bij één van de vele processen die voorkomen bij zaken als productontwerp, engineering, visualisatie of simulatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Klantverhalen