Ga met ons in gesprek

Meer weten over de oplossingen die Itannex u biedt?
Vraag direct een gesprek aan!

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Engineering

  Itannex biedt diverse oplossingen voor bedrijven die veel te maken hebben met constructie georiënteerde werkzaamheden en engineering. Voor deze bedrijven hebben wij onder andere oplossingen voor 2D tekenen, 3D ontwerpen, BIM, beheren van data, een BIM Adviesplan en beheer en onderhoud. Door het aanbieden van software, opleidingen, consultancy en detachering helpen wij bedrijven in de bouwsector met vooruitgang.

  Consultancy voor Engineering

  Om u te helpen met progressie bieden wij meerdere consultancy diensten. Deze diensten zijn er voornamelijk op gericht om processen structureel te verbeteren, u te helpen beter te BIMmen en samenwerken of tijdelijke problemen op te lossen, waardoor de continuïteit van het werk geen hinder zal ondervinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: optimaliseren van de BIM workflow, opstellen van BIM protocollen, clash management sessies, modelleren en software ontwikkeling voor specifieke bedrijfsprocessen.

  Bent u benieuwd hoe Itannex u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

   Neem contact op

   Hoe kunnen we u verder helpen?

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Software voor Engineering

   Naast onze consultancy diensten bieden wij bedrijven in de constructietechniek software en trainingen om haar doelen rondom 2D- en 3D ontwerpen en BIM te realiseren. Veelgebruikte software onder engineers is Autodesk AutoCAD en Autodesk Revit. Als toevoeging hierop worden programma's als Advance Steel, Sofistik en Idat gebruikt.

   Trainingen voor Engineering

   Leren werken met AutoCAD of Revit? Speciaal voor de constructie georiënteerde bedrijven bieden wij standaard klassikale trainingen, zowel basis als vervolg. Benieuwd naar een goede training? Ga dan naar Itannex Opleidingen!Engineering

   Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.