Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Supportdesk Contractvormen

Met haar technische kennis ondersteunt de Itannex supportdesk u om het optimale resultaat uit uw software investering te halen. Met een supportdesk contract bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw support calls tegen een scherp tarief. Zo krijgt u nooit meer te maken met onverwachte servicekosten en zullen technische problemen u niet langer tegenwerken in uw projecten.

Maximaal voordeel

Naast een snelle oplossing en een scherp tarief bieden onze supportdesk contracten diverse voordelen, toegang tot update trainingen en een jaarlijkse health check. De voordelen zijn afhankelijk van het type supportdesk contract dat u kiest (brons/zilver/goud/platina). Naast voordeel geniet u met uw Itannex supportdesk contract ook altijd voorrang op klanten zonder contract.

Technisch supportdesk contract

Voor al uw technische vragen biedt Itannex 1e en 2e lijns telefonisch support. Waar mogelijk lossen wij het probleem remote voor u op, waarbij we via teamviewer op uw scherm mee kunnen kijken. Indien dit geen tijdige oplossing biedt neemt één van onze consultants uw call graag in behandeling. Dit kan o.a. door remote consultancy in onze opleidingscentra of onsite consultancy/installatie.

Health en model checks

Tijdens een bezoek zal één van onze consultants uw bedrijf onder de loep nemen door middel van een health check. Dit houdt in dat de consultant kort de lopende contracten en actuele vorderingen van de BIM implementatie in uw organisatie bespreekt. Daarnaast zal er (indien gewenst) een modelcheck op één van uw modellen worden uitgevoerd. Bovendien presenteren wij aan geïnteresseerden graag de laatste updates en ontwikkelingen rondom Itannex, Autodesk en BIM. Van dit bezoek zult u een verslag ontvangen met advies naar de toekomst.

Supportcontract afsluiten

 

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A