Support

De Itannex supportdesk bestaat uit diverse professionals op het gebied van Autodesk software en de bijbehorende processen. Loopt u in uw project tegen problemen aan of werkt uw software niet meer? Schroom niet en neem contact op met ons.

Supportdesk

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch via ons centrale nummer, 088 - 872 00 80. Klanten met een supportcontract kunnen hun vraag ook via ons klantenportaal insturen.

Stuur hier uw vraag in

Naar klantenportaal

Quicksupport

Soms is een probleem niet eenvoudig telefonisch uit te leggen of wil een supportmedewerker u een bepaalde werkwijze tonen in de software. Onze helpdesk beschikt hiervoor over QuickSupport. Hiermee kan de supportmedewerker via internet op een veilige manier meekijken op uw computer.

Naar QuickSupport

Support contract

De klanten waarbij onze software bedrijfsmatig wordt ingezet zijn vaak afhankelijk van het goed functioneren hiervan. Deze klanten adviseren wij dan ook altijd om een supportdesk-contract af te sluiten. Contractklanten betalen een vast bedrag per jaar waarvoor zij vervolgens recht hebben op support.

Lees hier meer over de diverse supportdesk contractvormen

 

Itannex supportdesk