Support

De Itannex supportdesk bestaat uit diverse professionals op het gebied van Autodesk software en de bijbehorende processen. Loop jij tegen problemen aan of werkt je software niet meer? Schroom niet en neem contact op met ons. Wij helpen graag bij het beantwoorden van jouw vragen over Autodesk & Itannex software. Onze supportdesk is bereikbaar op werkdagen vanaf 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur.

Itannex kenniscentrum

Itannex heeft een uitgebreid Nederlandstalig kenniscentrum waar veel antwoorden op vragen al te vinden zijn. Per product en categorie worden hier vragen beantwoord en voorbeelden gegeven. Ook zijn hier instructievideo's en de status van diverse cloud- en software functies te vinden. Bekijk ons kenniscentrum, zoek en vind het antwoord op jouw vragen.

Stel je vraag

Support contractvormen

De klanten waarbij onze software bedrijfsmatig wordt ingezet zijn vaak afhankelijk van het goed functioneren hiervan. Deze klanten adviseren wij dan ook altijd om een supportdesk-contract af te sluiten. Contractklanten betalen een vast bedrag per jaar waarvoor zij vervolgens recht hebben op support en snel geholpen kunnen worden. Wil jij meer weten over een support contract? Neem dan contact met ons op.

Quicksupport

Soms is een probleem niet eenvoudig telefonisch uit te leggen of wil een supportmedewerker u een bepaalde werkwijze tonen in de software. Onze helpdesk beschikt hiervoor over QuickSupport. Hiermee kan de supportmedewerker via internet op een veilige manier meekijken op uw computer.

Naar QuickSupport

 

Itannex supportdesk