Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze E-store voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Bestel hier uw licentie

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Wood Framing Suite

Wood Framing Suite: BIM software voor een efficiënt HSB ontwerp

De Wood Framing Suite bevat 10 tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor houtskeletbouw in Revit. Hiermee kunt u tien keer sneller complete houten vloeren, daken en wanden modelleren.

Waarom Wood Framing Suite?

 • Snel en moeiteloos modelleren
 • Honderden uren tijdsbesparing door het instellen van automatische taken
 • Makkelijke update functies
 • Voorkomt fouten
 • Makkelijke configuratie
 • Het hele proces op eén plek
 • Makkelijk in gebruik
 • Betere productiviteit
 • Controle van het BIM model en clash detectie
 • Mogelijkheden om naar CNC machines te exporteren
 • Met één klik op de knop werkplaatstekeningen genereren voor prefabricage

Welke tools?

Klik op de naam voor een instructievideo:

 1. Roof Panel Layout:  automatisch genereren van paneelindelingen voor elk, door de architect ontworpen, dak en deze opsplitsen voor prefabricage. Er zijn veel automatische splitsmogelijkheden. Daarna kunt u met Roof+ de houten frames maken voor deze panelen. Of gebruik Rafter+ voor een sporenkap constructie
 2. Roof+:  de tool automatiseert het ontwerpen van houten frames voor prefab daken. Makkelijk ontwerpen van onderplaten, gordingen, tengels/panlatten en meer. Van concept tot werkplaatstekeningen
 3. Rafter+: snel volledige sporenkapconstructies maken, inclusief balken, nokken en latten. Geschikt voor houten dakconstructies in elke gewenste afmeting en/of complexiteit van het dak. U kunt hoekkepers en kilkepers creëren.
 4. Truss+: makkelijk in één keer de hele Truss dak- en vloerconstructie maken. Kiezen uit houten of stalen Truss constructies; de tool geeft  de mogelijkheid om snel te vergelijken welk systeem het beste is. Met de intuïtieve Truss bouwer kunt u iedere vorm realiseren die u wenst.
 5. Wall+: creëeren van gedetailleerde meerlagige houten wandconstructies voor elk Revit project. Houten, metalen of gemengde profielen, platen en verbindingen beschikbaar. Genereren van werkplaatstekeningen en snijlijsten met één klik op de knop.
 6. Smart Walls: voor het beheren van wanden, zodat u snel lagen kunt opsplitsen in verschillende muurtypes. U kunt bijvoorbeeld de constructieve laag scheiden van de bouwkundige laag, of verschillende materiaallagen van elkaar scheiden. U heeft de controle over de afstanden en verbindingen ertussen en kunt zwaartekrachtpunten toevoegen.
 7. Floor Panel Layout:  automatisch aanmaken van vloerpaneel indelingen; indelen van de vloer naar ruwe scheidingen of naar ruimtes. Opsplitsen van de vloer naar massieve platen en kanaalplaten. Deze geprefabriceerde Revit vloerpanelen kunt u later met Floor+ modelleren.
 8. Floor+ : modelleren van houten vloergeraamtes. Snel creëren van balken, latten en houten vloeren door het simpel definiëren van lagen in de Revit vloertypes. Van concept tot werkplaatstekeningen
 9. Cut Opening: de tool maakt sparingen waneer buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten doorkruisen met wanden, vloeren, plafonds en daken. U kunt hierbij zelf de vorm van de sparing instellen of sparingen achteraf veranderen/verwijderen
 10. Sort Mark: met deze tool kunt u op alle denkbare mogelijkheden uw elementen nummeren. Het opsporen en (her)nummeren van roosterlijnen, (her)nummeren van stramienen, het nummeren van funderingspalen of het (her)nummeren van ruimtes in uw model.
Wood Framing Wall+

Wall+

Truss+

Truss+

 Wood Framing suite kopen?

De Wood Framing Suite is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar als single-user of multi-user licentie. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze E-store. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Wood Framing Suite kopen in E-store

Wood Framing suite downloaden en gebruiken

De tools zijn te gebruiken via het Tools4BIM Dock. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor Autodesk Revit. Hiermee  heeft u alle tools, die het werken met een BIM model vereenvoudigen en versnellen, binnen handbereik. Daarnaast biedt het Dock u toegang tot bibliotheken van fabrikanten en een aantal gratis tools.