SmartRevit

SmartRevit is een door Itannex ontwikkelde werkmethodiek om efficiënt, slim en snel met Autodesk Revit te kunnen werken. 

SmartRevit is de meest pragmatische methodiek voor het modelleren van bouwwerken en het verzamelen van alle consistente en relevante informatie uit het gebouwmodel. Of het nu plattegronden, doorsneden of detailtekeningen zijn; hoeveelhedenstaten; modellen voor controle of coördinatie; of planning- en managementrapporten; SmartRevit zorgt voor efficiency en bespaart veel handmatig werk.

Met deze software geeft Itannex jou de kennis, methodiek, bibliotheken, tools en documentatie om het maximale uit jouw Revit modellen te halen. Voor intern gebruik, maar ook voor toekomstig integraal gebruik.

Nu een SmartRevit abonnement afsluiten

logo-SmartRevit

Optimaliseer jouw Revit-projecten met SmartRevit

SmartRevit is de werkmethodiek om het beheer en de coördinatie van jouw Autodesk Revit-projecten gemakkelijker te maken. Techniek is vaak niet het probleem, de samenwerking en communicatie tussen architecten, aannemers, ingenieursbureaus en installateurs kan echter beter. De werkmethodiek zorgt voor een slimme, snelle en doeltreffende realisatie van het ontwerpproces, de engineering en het beheer van de bouwwerken. De methode is ontwikkeld door Itannex.

Voor wie is het bedoeld?

De SmartRevit methode is geschikt voor:

  • architecten
  • aannemers
  • ingenieursbureaus
  • installateurs

Wat krijg ik met SmartRevit?

SmartRevit bestaat uit:

  • werkmethodiek
  • diverse bibliotheken voor Revit
  • handige tools

 

Deze tools vind je in SmartRevit!

Hieronder beschrijven we twee voorbeelden van tools die in het SmartRevit abonnement zitten. 

Ras Manager – RAS (Room Area Space) Manager helpt u om snel ruimtes, gebieden en kamers te creëren door middel van vooraf gedefinieerde instellingen.  De kracht van de tool zit hem in het feit dat gebruikte elementen worden benut voor nieuwe elementen.

Floor Panel Layout – Heel eenvoudig kanaalplaatvloeren creëren en aanpassen in geselecteerde ruimtes. Met één klik op de knop kunt u panelen opsplitsen, updaten en gemakkelijk bewerken van offsets, posities en holtes. De tool creëert heel accuraat voorgespannen betonnen vloerconstructies.

sort and cope

Smart Revit kopen of offerte aanvragen

Smart Revit is beschikbaar als volledige versie (bibliotheek en tools) of als LT versie (alleen de bibliotheek); beiden beschikbaar als abonnement voor 12 maanden.
Het SmartRevit pakket is te downloaden via Tools 4 BIM Dock. Met het speciaal voor Autodesk Revit ontwikkelde Tools 4 BIM Dock heeft u alle tools, die het werken met een BIM model vereenvoudigen en versnellen, binnen handbereik. Daarnaast biedt het Dock u toegang een aantal gratis BIM tools.

Nu een SmartRevit abonnement afsluiten

Leren werken met SmartRevit?

Om jou te leren werken met SmartRevit, kunnen onze consultants hierbij ondersteunen. Door middel van FlexConsultancy kun je snel en gemakkelijk gebruik maken van een consultant, om jouw vragen snel te beantwoorden.

 

 

Ontdek FlexConsultancy

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.