Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze E-Store voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Naar de E-Store

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Smart Connections tool

Smart Connections: voor het automatisch toevoegen van details in Revit projecten

Deze tool (voorheen Smart Details) kan direct specifieke intelligente details toevoegen aan de elementen zoals hijsvoorzieningen, aansluitdetails, ankers, voegbuizen etc. U bespaart hiermee vele uren per project. Laad uw families in het project, definieer regels en voeg met enkele klikken aan honderden elementen details toe in het project.

Met de tool kunt u  ingevoegde details snel aanpassen. Maak ook ‘slimme’ elementen door de parameters te gebruiken van de host elementen, zodat u automatisch de maat kunt aanpassen van het detail. Invoegen, updaten of verwijderen van het zwaartepunt behoren ook tot de mogelijkheden. De instellingen kunnen geconfigureerd worden en hergebruikt worden in andere projecten.

Gebruikt u ook Smart Assemblies voor werkplaatstekeningen? De wijzigingen die in Smart Connections zijn gedaan, worden ook automatisch doorgevoerd in Smart Assemblies.

Waarom Smart Connections?

  • Veel efficiënter werken
  • Verhoogt de productiviteit
  • Verhoogt de werksnelheid
  • Bespaart kosten
  • Perfect voor prefab elementen

Smart Connections tool kopen?

De Smart Connections tool is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar als single-user of multi-user licentie. Ook is de tool standaard inbegrepen in de bundel 'Precast Concrete Suite'. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze E-store. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Smart Connections tool kopen in E-store

Smart Connections downloaden en gebruiken

De tool is te gebruiken via het Tools4BIM Dock. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor Autodesk Revit. Hiermee  heeft u alle tools, die het werken met een BIM model vereenvoudigen en versnellen, binnen handbereik. Daarnaast biedt het Dock u toegang tot bibliotheken van fabrikanten en een aantal gratis tools.