Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze webshop voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Naar de webshop

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Revit LT

  De eerste stap in 3D

  Revit LT is ontworpen voor architecten, ontwerpers en tekenaars die tweedimensionaal werken en die de overstap willen maken naar Building Information Modeling. Autodesk Revit LT biedt de mogelijkheid driedimensionaal te werken en stelt de gebruiker in staat kwalitatief hoogwaardigere en meer gedetailleerde ontwerpen en documentatie te creëren dan in 2D.

  Waarom Revit LT?

  • Efficiënter werk met een enkel, gecoördineerd model:
   Gebruikers kunnen gelijktijdig aan het ontwerp en de documentatie van bouwprojecten werken. De software voert automatisch iteratieve handelingen uit binnen het documentatieproces. Daardoor is de consistentie binnen het ontwerp gewaarborgd, is de coördinatie rond de tekeningen eenduidiger en wordt het aantal fouten gereduceerd.
  • Ontwerp en visualisatie in 3D:
   Met Revit LT kan de gebruiker zijn ontwerpen in een virtuele omgeving bekijken, waardoor ze beter inzicht krijgen in het gebouw en ze hun ideeën beter kunnen communiceren aan hun opdrachtgevers.
  • Uitwisselen van data met andere teamleden is kinderspel dankzij diverse applicaties. Uw ontwerp wordt automatisch geüpdatet bij wijzigingen in uw ontwerp. Vergemakkelijk de stap naar BIM met behulp van de geïntegreerde trainingsmiddelen en de vereenvoudigde user-interface.

  Autodesk Revit LT kopen?

  Autodesk Revit LT is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar of drie jaar als single-user (standalone) licentie. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze webshop. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

   Vraag offerte aan

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Ga naar de webshop

   Leren werken met Revit?

   Om u te leren werken met deze Autodesk software bieden wij regelmatig klassikaal geplande trainingen. Meer informatie over de Revit basis training vindt u hier. Naast de basis training bieden wij ook Revit advanced en  Revit families trainingen om u zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van de software. Ook is het mogelijk om deze trainingen als 'op maat' training of in-company te volgen.

   Revit LT

   Contact

   Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

   E-mail
   info@itannex.com

   Bedrijfsgegevens
   Arkance Systems Netherlands
   K.v.K. nr. 08159263
   IBAN: NL22ABNA0593947363
   BIC: ABNANL2A

   Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.