Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze E-Store voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Naar de E-Store

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Precast Concrete Suite

Precast Concrete Suite: voor efficiënt ontwerpen van prefab betonconstructies in Revit

De Precast Concrete Suite bevat verschillende tools om het werken en documenteren van de betonconstructies zo efficiënt mogelijk te maken. Het detailleren en documenteren gaat hiermee heel snel en bijna met één druk op de knop. U kunt hiermee eenvoudig en snel geprefabriceerde betonnen wanden, vloeren, balken en kolommen in Revit modelleren. De Precast Concrete Suite is bedoeld om het hele proces voor prefab onderdelen in Revit te ondersteunen.

Waarom Precast Concrete Suite?

 • Efficienter werken
 • Verhoogt de productiviteit
 • Verhoogt de werksnelheid
 • Bespaart kosten
 • Perfect voor prefab elementen
 • Bespaart tijd bij het maken van werkplaatstekeningen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Snellere documentatie
 • Voorkomt fouten

Welke tools?

Klik op de naam voor een instructievideo:

 1. Floor Panel Layout:  automatisch aanmaken van vloerpaneel indelingen; indelen van de vloer naar ruwe scheidingen of naar ruimtes. Opsplitsen van de vloer op naar massieve platen en kanaalplaten. Deze geprefabriceerde Revit vloerpanelen kunt u later met Floor+M modelleren.
 2. Floor+M : voor het ontwerpen van stalen geraamtes voor de prefab panelen. Werkplaatstekeningen worden gegenereerd op bijna dezelfde tijd als men het eerste dakpaneel ontworpen heeft
 3. Smart Walls: voor het beheren van wanden, zodat u snel lagen kunt opsplitsen in verschillende muurtypes. U kunt bijvoorbeeld de constructieve laag scheiden van de bouwkundige laag, of verschillende materiaallagen van elkaar scheiden. U heeft de controle over de afstanden en verbindingen ertussen en kunt zwaartekrachtpunten toevoegen.
 4. Smart Assemblies: automatisch genereren van werkplaatstekeningen. De maatvoering kan ook automatisch toegevoegd worden.
 5. Sort Mark: met deze tool kunt u op alle denkbare mogelijkheden uw elementen nummeren. Het opsporen en (her)nummeren van roosterlijnen, (her)nummeren van stramienen, het nummeren van funderingspalen of het (her)nummeren van ruimtes in uw model.
 6. Smart Details: deze tool kan direct specifieke intelligente details toevoegen aan honderde elementen zoals hijsvoorzieningen, aansluitdetails, ankers en voegbuizen met slechts een paar klikken op de knop
Precast Concrete Suite

Floor Panel Layout

 Precast Concrete suite kopen?

De Precast Concrete suite is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar als single-user of multi-user licentie. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze E-store. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Precast Concrete Suite kopen in E-store

Precast Concrete suite downloaden en gebruiken

De tools zijn te gebruiken via het Tools4BIM Dock. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor Autodesk Revit. Hiermee  heeft u alle tools, die het werken met een BIM model vereenvoudigen en versnellen, binnen handbereik. Daarnaast biedt het Dock u toegang tot bibliotheken van fabrikanten en een aantal gratis tools.