Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze E-Store voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Naar de E-Store

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Fire Sprinkler bundel

Fire Sprinkler: voor efficiënt ontwerpen van sprinklerinstallaties in Revit

Met de tools van Fire Sprinkler kunt u heel gemakkelijk en effectief sprinklerinstallaties ontwerpen. U kunt hoofdsprinklers makkelijk verdelen. Ook kunt u snel beugels toevoegen bij buizen en leidingen. Geschikt voor ontwerpers die met verschillende standaarden werken (ISO, NFPA, AS)

Waarom Fire Sprinkler bundel?

  • Bevordert de samenwerking
  • Tijdsbesparing
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snel en moeiteloos ontwerpen
  • Voorkomt fouten
  • Makkelijk te configureren

Welke tools?

Klik op de naam voor een instructievideo:

  1. Fire Sprinkler: een ruimte-indelingsfunctie is de start van het ontwerp, u kiest daarna uw staande- of neerwaartse sprinklers. Met deze tool kunt u heel gemakkelijk de locatie van sprinklers in een BIM model ontwerpen met real-time interference checking. De tool laat u de verschillende routingsopties zien zodat u de beste routing van de installatie kunt kiezen
  2. MEP Hangers: deze tool maakt het mogelijk om  snel en moeiteloos beugels toe te voegen in het Revit model bij buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten; dit kan zowel verticaal als horizontaal. Opsplitsen van buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten in benodigde lengtes en markeren van alle componenten voor fabricage
  3. Sort Mark: hiermee kunt u op alle denkbare mogelijkheden uw elementen nummeren. Het opsporen en (her)nummeren van roosterlijnen, (her)nummeren van stramienen, het nummeren van funderingspalen of het (her)nummeren van ruimtes in uw model; het kan allemaal met deze tool.

Fire Sprinkler

 Fire Sprinkler bundel kopen?

De Fire Sprinkler bundel is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar als single-user of multi-user licentie. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze E-store. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Fire Sprinkler bundel kopen in E-store

Fire Sprinkler downloaden en gebruiken

De tools zijn te gebruiken via het Tools4BIM Dock. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor Autodesk Revit. Hiermee  heeft u alle tools, die het werken met een BIM model vereenvoudigen en versnellen, binnen handbereik. Daarnaast biedt het Dock u toegang tot bibliotheken van fabrikanten en een aantal gratis tools.