Gratis informatiepakket

Meer weten over BIM 360? Vraag het gratis informatiepakket aan.

  Gratis BIM 360 e-book

  Gratis BIM 360 e-book!

  Ontvang het gratis BIM 360 e-book direct in uw inbox.

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  BIM 360

  Digitalisering in de bouw

  Digitalisering biedt bedrijven in de bouwsector kansen. Het is de kunst om de hele workflow van een project te automatiseren, te optimaliseren en te digitaliseren. Een ander vraagstuk is BIM. Uw BIM-projecten bestaan uit complexe processen. Deze bevatten tal van mogelijkheden tot miscommunicatie, ontwerpfouten door verkeerde coördinatie of dubbele onnodige werkzaamheden. Van idee, naar ontwerp, naar werkvoorbereiding tot de uitvoering en oplevering. Hoe groter het aantal onderaannemers, betrokken partijen en projectleden, hoe groter het risico op fouten en hoe hoger het risico op hogere kosten. Vaak gaat er veel goed, maar zijn er ook veel aspecten waar veel mogelijkheden zijn tot verbetering. Met Autodesk BIM 360 slaat u twee vliegen in één klap. U maakt een grote stap in de digitalisering van uw bedrijf én u optimaliseert uw BIM-projecten.

  BIM360 en alle bijbehorende producten zijn in 2021 overgegaan in de Autodesk Construction Cloud. Bestaande BIM360 gebruikers kunnen nog wel gebruik maken van de software, maar het is ook mogelijk om over te stappen. Lees het volledige nieuwsbericht hierover en neem contact met ons op!

  Wat is BIM 360?

  BIM 360 is cloud-software die de kwaliteit van de bouwprojecten verbetert door per fase van het project kritieke processen te ondersteunen. BIM 360 bevat onder andere oplossingen voor: een betere samenwerking tijdens het ontwerpproces, documentatie, controle van ontwerpen, pre-constructie en kwaliteitscontrole. Dankzij een intuïtieve weergave en één centrale database is BIM 360 gemakkelijk in gebruik en gaat er geen informatie meer verloren. BIM 360 is dé software waarmee u uw projecten kan digitaliseren.

  Welke software zit er in BIM 360?

  BIM 360 platformWat zijn de voordelen van BIM 360?

  • Projecten een snellere doorlooptijd geven
  • Kosten verminderen
  • Risico’s vermijden
  • Kwaliteit verhogen
  • Communicatie sterk verbeteren

  Bekijk hieronder ook de Autodesk video over deze cloud-software!

  BIM 360 inzetten in uw werkproces

  Wilt u deze software toepassen in uw werkproces? Wij helpen u daarbij! Een belangrijke stap hierbij is het inventariseren van de huidige werkzaamheden en taken. Uit de inventarisatie volgt een BIM adviesplan waarin exact staat wie welke software nodig heeft, welk proces dit verbeterd en hoe u er voor kan zorgen dat het rendement zo optimaal mogelijk wordt. Wilt u meer weten over Itannex, onze werkwijze of onze software? Neem dan contact met ons op!

   Neem contact op

   Hoe kunnen we u verder helpen?

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Contact

   Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

   E-mail
   info@itannex.com

   Bedrijfsgegevens
   Arkance Systems Netherlands
   K.v.K. nr. 08159263
   IBAN: NL22ABNA0593947363
   BIC: ABNANL2A

   Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.