Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte voor dit product ontvangen? Vraag deze direct aan!

  Vraag offerte aan

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Autodesk Construction Cloud

  De Autodesk Construction Cloud (ACC) is een samenvoeging van bestaande applicaties en zal hét platform zijn om in de cloud samen te werken. De basis van de ACC is een gemeenschappelijke dataomgeving, Autodesk Docs. Deze dataomgeving legt de basis voor bedrijven om online samen te werken.

  Met het unified platform, de ACC, faciliteren we bedrijven om in de gehele lifecycle van een bouwproject in de cloud samen te werken. Samenwerken binnen je bedrijf, maar ook met samenwerkingspartners, onderaannemers en leveranciers.

  Om die reden wordt Autodesk Docs standaard aangeboden bij alle abonnementen in de ACC, maar ook bij de AEC collection software van Autodesk (waar o.a. software als Revit, AutoCAD en Navisworks onder vallen).

  De lifecycle van een project vatten samen in vier fasen: design, plan, build en operate. In iedere fase voorziet de Autodesk Construction Cloud in de juiste tools om samen te werken, het project onder controle te houden en altijd te werken met de juiste versie van bestanden. De ACC brengt zo een projectteam samen in één softwareplatform.

  Meer weten over de ACC?

  Download gratis onze whitepaper, waarin we uitleggen wat de voordelen van de ACC zijn voor jouw bedrijf en projecten. En hoe we de ACC specifiek voor jouw organisatie kunnen implementeren.

   Download de whitepaper

   Download de gratis Whitepaper (PDF) - Ontdek alle mogelijkheden van de Autodesk Construction Cloud

   Ontvang de brochure direct in je inbox.

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Build, Collaborate en Take-off

   De ACC heeft naast Autodesk Docs drie abonnementen/subscriptions, waar weer verschillende oplossingen onder vallen. We vatten het per abonnement even kort samen:

   • Autodesk Build; biedt tools voor projectmanagement, om tijdens de bouw een project nauwlettend in de gaten te houden. Dit doe je gemakkelijk en snel met deze cloudsoftware, onder meer op gebied van kosten en kwaliteit, maar ook bij opleveren en beheer & onderhoud. Op deze manier worden kantoor en bouwplaats real-time verbonden en is er veel betere controle én inzicht. Onder andere Plangrid en BIM360 Build vallen onder deze subscription.
   • Autodesk BIM Collaborate (Pro); een uitgebreide samenwerking- en modelcoördinatie software. Het biedt veel mogelijkheden voor modelverificatie, issuemanagement en clash detectie en is een belangrijke aanvulling op software zoals Navisworks.
    Deze subscription is er in twee varianten, standaard en Pro. Collaborate Pro kan vergeleken worden met de functionaliteiten van o.a. het huidige BIM360 Design en Revit Worksharing, waarbij je straks samen real-time een model kunt opzetten, aanpassen en coördineren.
   • Autodesk Take-off; een cloudgebaseerde oplossing die de mogelijkheid biedt om data uit 2D- en 3D-modellen te combineren, automatiseren en kwantificeren vanuit één platform.

   Bring Your Own Subscription

   Het licentiemodel van de Autodesk Construction Cloud is gebaseerd op BYOS (Bring Your Own Subscription). Dat betekent dat een licentie wordt gekoppeld aan een unieke gebruiker. Het grote voordeel is dat het vooral met externe samenwerking meer financieel voordeel geeft, omdat iedere partij zijn eigen licentie meebrengt en je zo deze kosten kunt delen binnen een project.

   Meer informatie?

   Ben je al klant bij Itannex en wil je overstappen naar het nieuwe ACC-platform en gebruik van Autodesk Docs, dan helpen we je graag verder. Ook als je nog geen klant bent, ontdekken we graag samen hoe de ACC jouw bedrijf verder kan brengen.

   We leggen graag persoonlijk aan je uit hoe je gebruik kunt maken van de nieuwe, oneindige, mogelijkheden van de Autodesk Construction Cloud. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies!

   Contact

   Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

   E-mail
   info@itannex.com

   Bedrijfsgegevens
   Arkance Systems Netherlands
   K.v.K. nr. 08159263
   IBAN: NL22ABNA0593947363
   BIC: ABNANL2A

   Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.