Bestel direct

Het is mogelijk om uw licentie direct online te bestellen.
Ga naar onze webshop voor de opties en prijzen of vraag een offerte aan.

Naar de webshop

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  K.v.K. nr.08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  3ds Max

  Ontwerp en schep uw eigen wereld

  Autodesk 3ds Max is dé 3D software voor modelleren, animeren en renderen. U kunt prachtige visualisaties creëren van uw project of product welke amper van het echt te onderscheiden zijn. Dankzij deze software kunnen ontwerpers zich volledig richten op het creatieve gedeelte in plaats van de technische uitdagingen die bij projecten komen kijken.

  Waarom 3ds Max?

  • Gemakkelijk en krachtig modellen creëren:
   Met tools om vorm te geven en te definiëren heeft u een scala aan mogelijkheden om gedetailleerde visualisaties te maken
  • Geweldige Rendering:
   3ds Max werkt samen met de meest grote renderers, zoals V-Ray, Arnold en Mental Ray om high-end en opvallend design mogelijk te maken
  • Top animatie:
   Breng uw modellen tot leven. 3ds Max wordt door de grootste bedrijven in de animatie- en design wereld gebruikt om realistische scenes in games en architectuur te creëren.
  • Flexibel in samenwerking:
   Werken met 3ds Max past perfect in uw workflow, omdat het gemakkelijk samenwerkt met Autodesk Revit, Inventor, Fusion 360, Arnold en 3ds Max Interactive.
  • Start gemakkelijk:
   Kies uw type of project, importeer uw model en laat uw creativiteit de vrije loop. Maak kennis met het vormen, aanbrengen van texturen en het maken van animaties.
  • Nieuw in versie 2019: geavanceerde intelligente maps; een hele nieuwe generatie van mapping zodat u een ultieme kwaliteit van uw renderings krijgt. Het ontwerp ziet er echt uit als de realiteit, zoals bijvoorbeeld realistisch hout

  3ds Max 2019 Screen Shot - Wood

   

  Autodesk 3ds Max kopen?

  Autodesk 3ds Max is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar of drie jaar. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze webshop. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

   Vraag offerte aan

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Ga naar de webshop

   Leren werken met 3ds Max?

   Om u te leren werken met deze Autodesk software bieden wij regelmatig klassikaal geplande trainingen. Ook is het mogelijk om deze training als op maat training te volgen. Meer informatie over de 3ds Max basis training vindt u hier.

   Contact

   Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

   E-mail
   info@itannex.com

   Bedrijfsgegevens
   K.v.K. nr.08159263
   IBAN: NL22ABNA0593947363
   BIC: ABNANL2A