Autodesk BIM software en Itannex oplossingen

Autodesk BIM software koop je bij Itannex

Als Autodesk Platinum partner biedt Itannex u een breed assortiment aan Autodesk software. Denk hierbij aan AutoCAD, Revit, BIM of Inventor software. Behoort u tot de bouwbranche? Wij hebben voor u de juiste software.

  Whitepaper Softwarekeuze

  Gratis software whitepaper:
  de juiste software voor jouw werkproces (PDF)

  Ontvang het gratis whitepaper direct in uw inbox en kies de juiste software voor jouw werkproces.


  Door op verzenden en akkoord te klikken geef je aan akkoord te zijn met onze privacy policy.


  Alle AutoCAD, Revit, BIM of Inventor software is te verkrijgen als abonnement. Afhankelijk van welke software u wenst kunt u een keuze maken tussen single-user licenties(desktoplicenties) of multi-user licenties (netwerklicenties). U kunt bij de meeste varianten kiezen tussen een abonnement van 1 maand, 3 maanden, 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Dus bent u aan het oriënteren welke Autodesk software u nodig heeft? Laat u dan tijdig informeren over alle mogelijkheden die er zijn.

  SmartModelling, het complete programma voor de modelleur

  Naast alle losse Autodesk software is het ook mogelijk om te kiezen voor onze SmartModelling oplossing. Met dit complete programma heeft de modelleur toegang tot een persoonlijke coach, alle beschikbare software en trainingen die wij aanbieden. Samen met de coach ga je als modelleur kijken naar wat jij nodig hebt om te leren en ontwikkelen. Dus snel opschalen en schakelen wanneer nodig, dat is wat dit programma biedt. Voor een vaste prijs per maand heeft de modelleur toegang.

  Meer over SmartModelling

  Autodesk software nodig? Bekijk hieronder de Autocad, Revit, BIM of Inventor software

  In het onderstaande overzicht vindt u alle productoplossingen van Autodesk. Wilt u meer weten over een product of de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer 088-8720000 of stuur een email naar info@itannex.com.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  K.v.K. nr.08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A