Vacature: Support Medewerker

Werken bij Itannex

Werken als support medewerker bij Itannex. Wat betekent dat? Bij Itannex bouw je samen met je collega’s aan de toekomst van het bouwen! Allemaal deskundige mensen en gemakkelijk in de omgang. Wij zoeken voor verdere uitbreiding een:

Support Medewerker (m/v)

Wat jij gaat doen

Je bent gestructureerd en zorgt voor een gestroomlijnde afhandeling van supportvragen over de door ons geleverde software. Je hebt grote affiniteit met de bouw/infrastructuur. Je bent leergierig en hebt kennis en/of (stage) ervaring met grafische 3D programma’s m.b.t. de bouw.

Zo ziet jouw dag bij Itannex eruit

Samen met één andere vaste support medewerker en met roulerende consultants bekleed je een belangrijke functie binnen onze organisatie. De supportvragen kunnen problemen met de software zelf zijn of vragen met betrekking tot licenties, contracten enz. De meeste vragen gaan over Revit en Autocad. Andere software pakketten waarmee gewerkt wordt zijn o.a. Inventor, 3DSmax, Formit, Vault, Navisworks, Recap, Civil 3D. Kennis hiervan is een absolute pré. Jij wordt de specialist die kennis heeft van “alle” software.

Je hebt veel contact met collega’s buiten support en uiteraard met onze klanten. Gestructureerd te werk gaan is daarom cruciaal. Je houdt het verloop van de support cases goed in de gaten en voorkomt dat vragen onbehandeld blijven liggen.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt zowel communicatieve en sociale skills. Verder heb je een hands on mentaliteit. Misschien ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding in de richting bouwkunde/installatietechniek/civiele techniek, of ben je toe aan een tweede stap. 

Functie-eisen

 • HBO opleiding in de richting bouwkunde/installatietechniek/civiele techniek;
 • Enige werk- of stage-ervaring met grafische 3D programma’s (m.b.t. de bouw);
 • grote affiniteit met de bouw/ infrastructuur;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • leergierig en bereid (interne) trainingen te volgen om zo je positie te verstevigen.

Waarom Itannex?

 • bij ons draait het om jouw loopbaan en zijn er mogelijkheden te over;
 • we bieden je een carrière bij Itannex;
 • werken als supportmedewerker betekent niet je eindstation, maar de start van een fantastische loopbaan;
 • persoonlijk contact, transparantie, direct en eerlijk in de onderlinge communicatie;
 • vakinhoudelijke groei door uitdagende projecten en opleiding;
 • persoonlijke groei door coaching, loopbaanbegeleiding en nazorg;
 • een passende beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al ruim 20 jaar met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen met behulp van BIM. Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en winstgevendheid te verhogen. Itannex is zeer sterk groeiende. De orderportefeuille zit bomvol met opdrachten voor toonaangevende, internationale bedrijven.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv vóór 30 juli 2018 naar tessa.pot@itannex.com. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bernard Leferink, coördinator Supportdesk via 088-8720081.

Acquisitie n.a.v. vacatures is niet gewenst.