Direct solliciteren

Ben jij onze nieuwe accountmanager? Solliciteer dan snel via tessa.pot@itannex.com of laat ons hieronder weten waarom jij de nieuwe accountmanager bent!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Vacature: Accountmanager Detachering (FT)

Heb jij een passie voor het genereren van new business? Als Accountmanager Detachering ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille voor detachering bij Itannex. Je vindt het leuk om zelfstandig te acquireren bij bestaande relaties en bij prospects in de gehele bouwketen om zo je eigen aanvragen te genereren. Dat doe je met ondernemerschap, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Over Itannex

Onze medewerkers maken het verschil. Voor het realiseren van onze toekomstvisie en groei zijn onze medewerkers bepalend. Om onze toekomstvisie te realiseren, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Detachering. Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al bijna 20 jaar met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen.

Zo ziet jouw functie eruit

Je onderhoudt op regelmatige basis contact met je opdrachtgevers. Daarnaast werf jij samen met onze recruiter de kandidaten voor de door jou gegenereerde opdrachten. Verder onderhoud je de contacten met de medewerkers en zorg je voor een goede planning. Bovendien begeleid je de medewerkers én draag je zorg voor scholing en opleiding van hun. Onder je werkzaamheden vallen ook het maken van tariefs-voorstellen, offertes en samenwerkingsovereenkomsten. Op regelmatige basis rapporteer je en je houdt je activiteiten bij in het crm systeem.

Je bent zelf-startend en hebt een passie voor het generen van new business. Als persoon ben je open, collegiaal en sterk communicatief vaardig. Je bent nieuwsgierig en je durft op een professionele manier door te vragen. Het scoren en invullen van de opdrachten geeft je energie.

Wat breng je mee?

 • Ondernemerschap
 • Commerciële instelling
 • Doorzettingsvermogen
 • HBO werk- en denk niveau
 • Ervaring in een commerciële richting en met arbeidsbemiddeling
 • Een pré is ervaring in de bouwbranche
 • Rijbewijs is een must
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie

Wanneer je aan de slag gaat bij Itannex, bieden wij jou:

 • Goede werksfeer
 • Regelmatig personeelsuitjes in een informele en open cultuur
 • Een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties

Heb je interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij horen graag waarom je voor Itannex wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur jouw korte motivatie en cv naar tessa.pot@itannex.com. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Nijkamp, via 06-27652209.