Itannex, Bouw, Industrie en Detachering

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie.

Over Itannex

Itannex is in 1996 ontstaan als reseller van Autodesk software en diverse hardware. Na verloop van tijd is de hardware uit het productportfolio verdwenen en heeft dit plaatsgemaakt voor trainingen, consultancy  en support.

Onze drijfveer is dat wij streven naar een betere en mooiere samenleving. Dit doen wij door onze klanten te helpen met het toepassen van nieuwe technologieën en de daarbij veranderende interne en externe processen. Hierbij staat het snel en goed inspelen op de vraag vanuit de markt centraal.

Bouw, Industrie en Detachering

Itannex bestaat uit 3 divisies. Namelijk Bouw, Industrie en Detachering.

De divisie Bouw richt voornamelijk op de ontwikkeling van BIM in de Benelux. Dit doen wij door de benodigde software te leveren, bedrijven te ondersteunen met BIM implementaties en door onze relaties met elkaar in contact te brengen bij ons jaarlijkse BIMdating evenement. Binnen deze branche is Itannex Bouw breed georiënteerd en richten wij ons op alle aspecten binnen de bouw, met als doel: beter samenwerken.

De divisie Industrie richt zich op de ontwikkeling van digitaal productontwerp in de Benelux, ook wel Digital Prototyping genoemd. Wij ondersteunen onze klanten met de implementatie van 3D toepassingen en procesoptimalisatie om ze in deze tijd van snel opeenvolgende technologische ontwikkelingen te laten groeien. Met de komst van 3D printing, Digital Prototyping en Generative Design ontwikkelt deze markt zich razendsnel. Het doel van Itannex Industrie is om onze klanten hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, met als uitgangspunt, inspelen op de individuele klantwens.

Onze 3e divisie is Detachering. Wanneer er behoefte is aan extra capaciteit om uw BIM projecten binnen de projecttermijn te realiseren kan Itannex Detachering u voorzien van extra mankracht. Onze technisch specialisten lopen voorop in hun ontwikkeling en wij kijken doorlopend naar hun kennis en kunde. Dankzij ons trainingsinstituut kunnen we hierin snel en accuraat schakelen. Wij vinden voor onze opdrachtgevers de juiste kandidaat en bieden onze kandidaten de juiste opdrachtgever.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Kijk dan rustig eens rond op de pagina's van onze website. Bent u benieuwd wie er bij Itannex werken of welke vacatures momenteel openstaan?
Kijk dan bij werken bij Itannex.

 

Itannex