Over ons

En hoe wij u helpen voorbereid te zijn op de toekomst!

De wereld om ons heen en de manier waarop wij bouwen verandert. Traditionele bouwbedrijven en fabrikanten zien steeds meer de noodzaak om te digitaliseren. Onder druk van markt- en technologische ontwikkelingen zal het tempo waarin bedrijven digitaliseren versnellen. Daarnaast is er in de komende jaren een sterke behoefte aan woningen, wil men de huidige utiliteitsgebouwen snel kunnen transformeren naar andere functies en is verduurzaming een item dat hoog op de agenda staat. Het huidige niveau van faalkosten en verspilling is anno nu niet meer acceptabel en de schaarste aan gekwalificeerd personeel dat mee kan bewegen in de digitale transformatie verhoogt de druk in sterke mate.

Wat wij doen:

Wij helpen bedrijven in de bouw en toeleverende fabrikanten met BIM vraagstukken, software oplossingen van Autodesk, onze eigen BIM Academy en onze gespecialiseerde BIM diensten. Wij voelen ons verbonden met de uitdagingen van onze klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om samen met onze klant verantwoordelijkheid te nemen voor het project waar we instappen.

We zetten sterk in op kennisontwikkeling van onze medewerkers en die van onze klanten. Het hebben van vakspecifieke kennis op alle facetten van het ontwerp en bouwproces is voorwaarde om een intensief partnerschap aan te kunnen gaan en succesvol de verandering gezamenlijk met onze klanten vorm te geven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Kijk dan rustig eens rond op de pagina's van onze website. Bent u benieuwd wie er bij Itannex werken of welke vacatures momenteel openstaan?
Kijk dan bij werken bij Itannex.

Itannex

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.