Optimale aansluiting tussen engineering en productie

Sneller én slimmer bouwen. Het is een doel van velen, maar hoe realiseer je dit? Bij Itannex zien we dat er veel winst te behalen valt in het proces van engineering naar daadwerkelijke productie. Wij helpen organisaties dan ook om met behulp van digitalisering hier verbeterslagen in te maken. Door het proces verder te automatiseren worden foutmarges en de tijd van opdracht naar productie flink geminimaliseerd.  

Waar valt dan precies die winst te behalen? Wanneer we focussen op het proces van engineering naar productie, zien we veelal dubbele (onjuiste) data ontstaan die gebruikt wordt in verschillende systemen. Hierdoor wordt de samenwerking bemoeilijkt, gaat onnodige tijd verloren met de controle van de werkzaamheden en het herstel van fouten. Dit gaat ten koste van de kwaliteit, de doorlooptijd en de kosten.

De uitdaging? Alle data van verschillende applicaties zo effectief en efficiënt mogelijk integreren. Deze uitdaging heeft Arkance Systems ertoe gebracht om een goede workflow neer te zetten waarbij we stapsgewijs werken naar een geïntegreerd en daarmee geautomatiseerd proces van engineering naar productie.

Meer lezen?

In onze brochure leggen we graag uit hoe je dit proces kunt automatiseren en hoe wij jouw bedrijf hierin kunnen ondersteunen. Klik op onderstaande button om de complete brochure te downloaden.

  Download de brochure

  Download de gratis brochure (PDF) - Optimale aansluiting tussen engineering en productie

  Ontvang de brochure direct in je inbox.

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.