Opleidingsvormen

Een training moet goed aansluiten bij jouw situatie, daarom werkt Itannex met verschillende opleidingsvormen. Op deze manier heb je de keuze om een opleidingsvorm te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte. In onderstaand overzicht staat omschreven wat de kenmerken zijn van de verschillende opleidingsvormen die wij aanbieden. Maak jouw keuze uit ons aanbod: blended training, Virtual Classroom, klassikale training, bedrijfstraining of een training op maat.

Kies welke opleidingsvorm het beste bij jou past!

Blended training

Blended training* is een opleidingsvorm die bestaat uit een combinatie van zelfstudie via e-learning en les in groepsverband.

Hoe werkt e-learning?
Een blended training bestaat altijd uit één of meerdere e-learning lessen. Je volgt de e-learning via onze Itannex academy, een online leeromgeving waarop je e-learning lessen kunt volgen. Binnen deze leeromgeving kun je elk moment starten en op je eigen tempo leren. Dit geeft blended training meer flexibiliteit en kans om je verder te verdiepen. Als er vragen zijn die niet kunnen wachten, kun je altijd contact opnemen met onze supportdesk.

Hoe werken de lessen in groepsverband?
Naast het e-learning gedeelte volg je bij blended training lessen in groepsverband. Via deze lessen ben je in contact met je trainer en medecursisten. Binnen deze opleidingsvorm komen flexibiliteit en persoonlijk contact samen. De lessen worden op dit moment gegeven via Virtual Classroom, op deze manier bieden we online toch de klassikale ervaring in groepsverband.

* Op dit moment is de blended training beschikbaar voor Revit basis, Revit families, Versneld modelleren, AutoCAD basis en Revit MEP basis .
Lees meer over blended training!

 

Virtual Classroom

Op dit moment worden al onze lessen in groepsverband gegeven via Virtual Classroom. Zo bieden we een interactieve training, maar wel op afstand. Deze mogelijkheid geeft meer flexibiliteit om bijvoorbeeld vanuit huis of vanaf de eigen werkplek een training te kunnen volgen.

Hoe werkt Virtual Classroom?
We stellen een Itannex omgeving beschikbaar waarmee je op onze server kunt werken en toegang hebt tot alle benodigde software voor de betreffende training. De communicatie met je trainer en medecursisten gaat via Microsoft Teams, via een videoverbinding en chatfunctie. Hierdoor is het eenvoudig om vragen te stellen en zorgt de trainer voor voldoende interactie om jouw leerervaring te verbeteren!

Om de training nog interactiever te maken, naast de bovengenoemde tools, maken wij gebruik van een interactieve whiteboard tool. Dit whiteboard wordt door de trainer gebruikt als rode draad gedurende de training, hierin worden de onderdelen uitgelegd en kun je samenwerken op een visueel scherm.

Lees meer over Virtual Classroom!

Klassikale training

Een klassikale training bestaat uit een combinatie tussen theorie en opdrachten onder persoonlijke begeleiding van een Itannex trainer. Binnen de klassikale training staat interactie en persoonlijk contact met trainer en medecursisten centraal. Onze trainers beschikken over veel vakkennis en de benodigde praktijkervaring. Zo wordt de koppeling tussen theorie en praktijk gemaakt! Een klassikale training vindt plaats op een trainingslocatie van Itannex, zie trainingslocaties.

 

Bedrijfstraining

Bij een bedrijfstraining zal een bestaande training uit ons aanbod worden gegeven aan een besloten groep bij jouw bedrijf of op een Itannex trainingslocatie. Deze incompany bedrijfstraining kunnen we geven voor alle opleidingen uit ons complete opleidingsaanbod.

Wil je een training die specifiek is gericht op onderwerpen binnen jouw bedrijf? Kies dan voor een training op maat.

 

Training op maat

Indien je behoefte hebt aan een training die precies past bij jouw wensen, dan kun je kiezen voor een training op maat. Binnen deze opleidingsvorm zullen de onderwerpen van tevoren voorbereid worden en afgestemd op de kennisbehoefte van het bedrijf. Ook worden hierbij de inhoud, tijden en de tijdsduur vastgesteld. Een training op maat kan op jouw bedrijfslocatie, op een Itannex trainingslocatie, of online via Virtual Classroom plaatsvinden.

 

Meer informatie?

Direct een opleiding kiezen?

Bekijk hier het opleidingenoverzicht

Een vraag of opmerking? Wij helpen je graag!

    Neem contact op

    Hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.