Opleidingsvormen

Een training moet goed aansluiten bij jouw situatie, daarom werkt Itannex met verschillende opleidingsvormen. Op deze manier heb je de keuze om een opleidingsvorm te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte. In onderstaand overzicht staat omschreven wat de kenmerken zijn van de verschillende opleidingsvormen die wij aanbieden. Maak jouw keuze uit ons aanbod: blended training, klassikale training, bedrijfstraining of een training op maat. Op aanvraag is het mogelijk om een online training via Virtual Classroom te volgen.

Kies welke opleidingsvorm het beste bij jou past!

Blended training

Blended training* is een opleidingsvorm die bestaat uit een combinatie van zelfstudie via e-learning en les in groepsverband.

Hoe werkt e-learning?
Een blended training bestaat altijd uit één of meerdere e-learning lessen. Je volgt de e-learning via onze Itannex academy, een online leeromgeving waarop je e-learning lessen kunt volgen. Binnen deze leeromgeving kun je elk moment starten en op je eigen tempo leren. Dit geeft blended training meer flexibiliteit en kans om je verder te verdiepen. Als er vragen zijn die niet kunnen wachten, kun je altijd contact opnemen met onze supportdesk.

Hoe werken de lessen in groepsverband?
Naast het e-learning gedeelte volg je bij blended training lessen klassikaal in groepsverband. Via deze lessen ben je in contact met je trainer en medecursisten. Binnen deze opleidingsvorm komen flexibiliteit en persoonlijk contact samen.

* Op dit moment is de blended training beschikbaar voor Revit basis, Revit families, Versneld modelleren, AutoCAD basis en Revit MEP basis.
Lees meer over blended training!

 

Klassikale training

Een klassikale training bestaat uit een combinatie tussen theorie en opdrachten onder persoonlijke begeleiding van een Itannex trainer. Binnen de klassikale training staat interactie en persoonlijk contact met trainer en medecursisten centraal. Onze trainers beschikken over veel vakkennis en de benodigde praktijkervaring. Zo wordt de koppeling tussen theorie en praktijk gemaakt! Een klassikale training vindt plaats op een trainingslocatie van Itannex, zie trainingslocaties.

 

Bedrijfstraining

Bij een bedrijfstraining zal een bestaande training uit ons aanbod worden gegeven aan een besloten groep bij jouw bedrijf of op een Itannex trainingslocatie. Deze incompany bedrijfstraining kunnen we geven voor alle opleidingen uit ons complete opleidingsaanbod.

Wil je een training die specifiek is gericht op onderwerpen binnen jouw bedrijf? Kies dan voor een training op maat.

 

Training op maat

Indien je behoefte hebt aan een training die precies past bij jouw wensen, dan kun je kiezen voor een training op maat. Binnen deze opleidingsvorm zullen de onderwerpen van tevoren voorbereid worden en afgestemd op de kennisbehoefte van het bedrijf. Ook worden hierbij de inhoud, tijden en de tijdsduur vastgesteld. Een training op maat kan op jouw bedrijfslocatie, op een Itannex trainingslocatie, of online via Virtual Classroom plaatsvinden.

 

Meer informatie?

Direct een opleiding kiezen?

Bekijk hier het opleidingenoverzicht

Een vraag of opmerking? Wij helpen je graag!

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.