Direct inschrijven

Het is mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Versneld modelleren met Dynamo

Vindt u het ook zo vervelend om handmatig palen te nummeren of om sheets op te maken? Zou u tijdrovende handmatige herhalende handelingen graag willen laten doen door de computer? Dat kan! Tijdens de training ‘versneld modelleren’ gaan we u leren om zelf tools te maken waarmee u bepaalde handelingen kunt versnellen in Revit. Handelingen wat u nu veel tijd kost, kunt u straks met één druk op de knop doen. Dit doen we middels het programma Dynamo. Na de training gaat u meteen tijd besparen!

Versneld modelleren in Revit

Dynamo

Met Dynamo kunt u zelf tools maken middels visual scripting. Dit betekent niet dat u ingewikkelde codes gaat schrijven of gaat programmeren, maar u gaat door middel van het spelen met blokjes een script maken. Dit script vertelt de computer wat hij moet doen om tot een bepaald resultaat te komen. Dynamo is een soort luxe rekenmachine waarmee u repeterende handelingen kunt automatiseren. Sheets opmaken bijvoorbeeld, maar ook het nummeren van elementen, of het vooraf aanmaken van een set (pre-setten). Dynamo is een plug-in voor o.a. Revit en maakt het mogelijk om tools te maken voor uw eigen werkzaamheden en projecten.

Sander van Gijssel van Beltman Architecten: “Ik ben erg positief over de training. De opbouw van de training vind ik erg goed: eerst een stuk theorie, dan praktijk, erg interessante structuur. Het blijft dan ook langer hangen.

Daarom heb ik ook gekozen voor deze training. Het is ook leuk om direct aan je collega's te kunnen laten zien wat je gedaan hebt tijdens de training. Ik kan het meteen in de praktijk gebruiken."

Versneld modelleren met Dynamo training

De introductietraining duurt één dag en is bedoeld om u te leren om Dynamo te begrijpen. U leert:

 • Introductie Dynamo voor Revit
 • Wat kunt u ermee en waar is het voor bedoeld?
 • Hoe ziet scripting eruit
 • Link maken met Revit, data uitlezen in Dynamo

Na de introductie gaan we in op uw werkproces, waarbij het doel is om uw huidige workflow aan te vullen of te vernieuwen. Het vervolg duurt drie dagen en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • We beginnen met een proces analyse, waar loopt u tegenaan? Welke handelingen kosten veel tijd?
 • Daarna gaat u aan de slag met het schrijven van scripts voor het maken van tools voor uw eigen werkzaamheden en processen. We gaan ook elkaars scripts beoordelen. Hoeveel scripts u maakt, hangt af van uw eigen niveau en werkzaamheden
 • We sluiten de training af met een terugblik en hoe uw nieuwe workflow eruit ziet
 • Tussen de trainingsdagen geven wij u de ruimte om op uw werk te oefenen

Na de laatste dag van de training kunt u uw zelfgemaakte scripts direct op de werkvloer gebruiken en heeft u alle know-how in huis om de scripts uit te breiden!

Versneld modelleren in Revit 2

Voor wie is deze training geschikt?

Of u nu werkt bij een architectenbureau, een installateur, een aannemer of een constructiebureau: iedere Revit modelleur kan met Dynamo werken. U moet er alleen wel de tijd voor nemen én krijgen om dit goed op te zetten. U bent innovatief, bent vaak bezig met ‘hoe kan ik/wij efficiënter werken’ en u heeft affiniteit met automatisering. U heeft minimaal een jaar projectervaring met Revit.

Wat levert de training versneld modelleren met Dynamo u op?

 • Meer gemak en plezier in uw werk
 • Direct aanzienlijke tijdsbesparing (handelingen van een halve dag naar 10 seconden)
 • Tijd over voor andere zaken
 • U voorkomt fouten
 • Het is direct in de praktijk toepasbaar
 • Officieel Autodesk certificaat Dynamo

Heeft u in het verleden de introductietraining al eens gevolgd?

Dan duurt de training voor u geen 4 dagen, maar slechts 3. Vraag ons om meer informatie!

Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over deze training? Of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Klik op de onderstaande button.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.