Offerte ontvangen?

Vraag hier een offerte aan.

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Renovaties in 3D training

Werkt u veel aan verbouwingsprojecten en wil u weten hoe u Revit hiervoor het beste in kan zetten? Volg dan onze training Renovaties in 3D. Kennis van Revit is noodzakelijk.

Revit

Autodesk Revit is de ontwerpsoftware voor architectuur, civiel, constructief en installatietechniek en is speciaal ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM). De software helpt u bij het vastleggen en analyseren van concepten in een vroeg stadium. Daarna kunnen ze met behulp van documentatie en constructie de ontwerpen beter onderhouden. Geniet van een betere samenwerking en een geïntegreerd bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met uw partners.

Renovaties in 3D training

De Renovaties in 3D training duurt één dag en u leert hoe u bestaande informatie in kaart kan brengen, hoe u de nieuwe situatie kan presenteren en hoe men kan zien wat er precies gesloopt moet worden. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname. U dient eerst de basistraining Revit gevolgd te hebben.

Inhoud Renovaties in 3D training

  • Werken met point clouds, zowel vanuit fotografie als door een scan
  • Bestaande situatie snel als 3D model krijgen en vervolgens visueel te maken wat er nieuw, bestaand en gesloopt moet worden
  • Doormiddel van een kleurendiagram zien waar afwijkingen zitten tussen de realiteit en 3D model
  • Door middel van een simulatie duidelijk maken hoe de renovatie zal plaatsvinden
  • Revit, Recap, Recap photo, Navisworks Simulatie, Point Layout

Deze training kunt u afgestemd op uw wensen volgen, dit kan zowel bij u op locatie, als op één van onze trainingslocaties.

Neem contact op

   Bevestig de captcha