Opleidingsvormen

Een training moet goed aansluiten bij jouw situatie, daarom werkt Itannex met verschillende opleidingsvormen. Op deze manier heb je de keuze om een opleidingsvorm te kiezen die het best aansluit bij jouw behoefte. In onderstaand overzicht staat omschreven wat de kenmerken zijn van de verschillende opleidingsvormen die wij aanbieden. Maak jouw keuze uit ons aanbod: blended training, Virtual Classroom, klassikale training, bedrijfstraining of een training op maat.

Kies welke opleidingsvorm het beste bij jou past!

Blended training

Blended training* is een nieuwe opleidingsvorm die bestaat uit een combinatie van zelfstudie via e-learning en klassikaal les. Een blended training begint altijd met één of meerdere e-learning modules. Als er vragen zijn die niet kunnen wachten, kun je altijd contact opnemen met onze supportdesk. Na afronding van de e-learning kun je deelnemen aan de klassikale les. Zo kun je op je eigen tempo de kennis eigen maken en via de klassikale les contact zoeken met je trainer en medecursisten. Binnen deze opleidingsvorm komen flexibiliteit en persoonlijk contact samen.

*Op dit moment is de blended training beschikbaar voor Revit basis, Revit families en Versneld modelleren.

Online training (via Virtual Classroom)

Indien het niet mogelijk is om een klassikale training bij te wonen, is het ook mogelijk om de training via Virtual Classroom te volgen op afstand. Deze mogelijkheid geeft meer flexibiliteit om bijvoorbeeld vanuit huis of werk een training te kunnen volgen.

Bij Virtual Classroom moet je beschikken over een computer met audio- en videoverbinding. Zo kan je in contact komen met de trainer en medecursisten. Binnen Virtual Classroom is het ook mogelijk om vragen te stellen en kan de trainer ook meekijken door middel van het schermdelen. Wij stellen de Virtual Classroom omgeving beschikbaar waarop je de online training kunt volgen.

Klassikale training

Een klassikale training bestaat uit een combinatie tussen theorie, opdrachten onder persoonlijke begeleiding van een Itannex trainer. Binnen de klassikale training staat interactie en persoonlijk contact met trainer en medecursisten centraal. Onze trainers beschikken over veel vakkennis en de benodigde praktijkervaring. Zo wordt de koppeling tussen theorie en praktijk gemaakt! Een klassikale training vindt plaats op een trainingslocatie van Itannex, zie trainingslocaties.

 

Bedrijfstraining

Bij een bedrijfstraining zal een bestaande training uit ons aanbod worden gegeven aan een besloten groep bij jouw bedrijf of op een Itannex trainingslocatie. Deze incompany bedrijfstraining kunnen we geven voor alle opleidingen uit ons complete opleidingsaanbod.

Wil je een training die specifiek is gericht op onderwerpen binnen jouw bedrijf? Kies dan voor een training op maat.

 

Training op maat

Indien je behoefte hebt aan een training die precies past bij jouw wensen, dan kun je kiezen voor een training op maat. Binnen deze opleidingsvorm zullen de onderwerpen van tevoren voorbereid worden en afgestemd op de kennisbehoefte van het bedrijf. Ook worden hierbij de inhoud, tijden en de tijdsduur vastgesteld. Een training op maat kan op jouw bedrijfslocatie, op een Itannex trainingslocatie, of online via Virtual Classroom plaatsvinden.

 

 

Meer informatie?

Direct een opleiding kiezen?

Bekijk hier het opleidingenoverzicht

Een vraag of opmerking? Wij helpen je graag!

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  K.v.K. nr.08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A