Direct inschrijven

Het is mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

InfraWorks training

Op een efficiënte manier 3D stadsmodellen maken en visualiseren? Volg dan de InfraWorks training. De Infraworks training is bedoeld voor ontwerpers (zowel bouwkundig als civieltechnisch), verkeerskundigen, stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars die willen leren hoe je een semi-realistisch 3D ontwerp kunt maken van de omgeving. Voorkennis is niet nodig; wel dient u ervaring te hebben met Microsoft Windows.

InfraWorks

Autodesk InfraWorks is conceptuele ontwerp software voor ruimtelijke ordening, transport, energie en nuts infrastructuur. Met Autodesk InfraWorks kunt u snel en effectief projectvoorstellen genereren door het samenvoegen van bestaande CAD-, GIS, 3D-modelen en raster gegevens. Daarnaast kunt u een contextueel model ontwikkelen en 3D-infrastructuur schetsen gebruiken om alternatieve ontwerpen te creëren en dat alles in één model.

InfraWorks training

Tijdens de 2 dagen durende InfraWorks training leert u op een efficiënte manier 3D stadsmodellen maken en visualiseren. Onder persoonlijke begeleiding van onze trainers leert u over de manier waarop InfraWorks kan omgaan met externe (GIS) data, hoe deze in 3D te visualiseren zijn en hoe u met de tekentools ontwerpvoorstellen kunt opnemen in het model. Na afronding van de training zult u in staat zijn het resultaat grafisch te presenteren in 'Stills' of een videoanimatie. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud InfraWorks training

InfraWorks 360 training

 • Werken met de interface
 • Werken met stijlen
 • Werken met website pdok.nl
 • Bewerken van GIS kaarten voor gebruik in InfraWorks
 • Importeren van data in InfraWorks
 • Maken van een concept-ontwerp en uitvoeren wijzigingen
 • Variantenstudies
 • Analyses van het model. Verkeersanalyse, Zichtlijnanalyse, Hoogte-analyse
 • Maken van een thematische presentatie
 • Maken van een presentatie-film
 • Werken met een InfraWorks model in Civil3D en vice-versa

Deze training wordt gegeven als klassikale training op onze trainingslocaties, maar u kunt de training ook specifiek op uw wensen afgestemd volgen; dit kan zowel bij u op locatie als op onze trainingslocaties.

 

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Het is ook mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

Direct inschrijven, prijzen, beschikbare locaties of beschikbare data