Direct inschrijven

Het is mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Dynamo training

Heeft u ruime ervaring met Autodesk Revit en wilt u uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken? Volg dan de introductie Dynamo training.

Dynamo

Autodesk Dynamo is een visuele programmeeromgeving voor Autodesk Revit, waarmee uiteenlopende taken uitgevoerd kunnen worden. Zo kunt u er gegevens mee manipuleren, geometrie genereren, processen automatiseren, en verbindingen tussen verschillende applicaties mee leggen. De eenvoudige, visuele structuur van de programmeeromgeving maakt het voor iedereen mogelijk om eigen ideeën in een script te vangen. Dit draagt bij aan een sneller en beter ontwerpproces.

Dynamo training

De Dynamo training duurt één dag en u leert hoe u snel en efficiënt met Dynamo for Revit aan de slag kunt. Na de training kunt u zelf aan de slag met Dynamo en zelf wat handelingen automatiseren. Dit is echter pas het begin, want als u echt met Dynamo wilt leren werken, dan is de introductietraining niet voldoende. Om meer ervaring en kennis op te doen is een vervolg training nodig. Dit kan middels de training versneld modelleren met Dynamo. Na deelname ontvangt u een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud trainingDynamo training

  • Introductie Dynamo voor Revit
  • Wat kunt u ermee en waar is het voor bedoeld?
  • Hoe ziet scripting eruit
  • Link maken met Revit, data uitlezen in Dynamo

De Autodesk Dynamo training wordt gegeven als klassikale training op onze trainingslocaties, maar u kunt de training ook op uw eigen locatie volgen, of op maat.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Het is ook mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

Direct inschrijven, prijzen, beschikbare locaties of beschikbare data