Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact op

   Bevestig de captcha

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Clash Management training

Wilt u als BIM Coördinator of werkvoorbereider leren hoe u een 3D Revit model kunt controleren op fouten? Volg dan de training Clash Management. Voorkennis van Navisworks is noodzakelijk en u dient tevens de cursus BIM voor werkvoorbereiders gevolgd te hebben.

Navisworks

Met Autodesk Navisworks kunt u volledige projecten binnen één model visualiseren, ongeacht welk 3D formaat er is gebruikt en onafhankelijk van de originele bestandsgrootte, en controleren. Ook kunnen alle projectdeelnemers het volledige model bekijken en reviseren om de kwaliteit te verhogen, het risico te verkleinen en een beter inzicht te krijgen van het ontwerp. De software biedt u tevens de mogelijkheid om controle op uw projecten uit te voeren en het model uit te breiden naar 4D planning en simulatie van deze planning.

Clash Management training

De Clash Management training duurt één dag en tijdens deze dag leert u alle zaken die u nodig hebt om clash controles uit te voeren met Navisworks. Daarnaast komt ook BIM 360 Glue aan bod. Deze training is een vervolg op de Navisworks Basis training. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud Clash Management training

Clash Management training

  • Clashen met Revit: Interference Check, exporteren van een model naar NWC
  • Clashen met Navisworks: verschillende clashmogelijkheden binnen Navisworks
  • Clashen met BIM360 Glue

 

 

Deze training staat helaas niet klassikaal gepland, uiteraard is het wel mogelijk om deze training bij ons te volgen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

   Bevestig de captcha

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.