Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Clash Management training

Wilt u als BIM Coördinator, BIM manager, BIM modelleur of werkvoorbereider leren hoe u clash controles kunt uitvoeren op een BIM model middels Navisworks? Volg dan de training Clash Management. Voorkennis van Navisworks en Revit is noodzakelijk.

Autodesk Navisworks Manage

Met Autodesk Navisworks kunt u verschillende 3D objecten combineren in één model; dit model kan gebruikt worden voor visualisatie, clash detectie of virtuele inspectie. De software biedt u de mogelijkheid om controle op uw projecten uit te voeren en het model te koppelen met planningsoftware. Vervolgens kunt u de bouwplaats inrichten middels simulatie. Ook kunt u in een virtuele wereld door het gebouw lopen met de animatiemogelijkheden. Navisworks is zeer geschikt voor het uitvoeren van uitgebreide clash controles en kan wel 60 verschillende bestandsformaten inlezen; ongeachte de grootte van het bestand.

Clash detection

Clash Management training

De Clash Management training duurt één dag en tijdens deze dag leert u alle zaken die u nodig hebt om op een goede en effectieve manier clash controles uit te kunnen voeren in Navisworks. Daarnaast komt ook BIM 360 Coördinate aan bod. Deze training is een vervolg op de Navisworks Basis training. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud Clash Management training

  • Clashen met Revit: Interference Check, exporteren van een model naar NWC
  • Clashen met Navisworks: verschillende clashmogelijkheden binnen Navisworks
  • Clashen met BIM360 Coördinate; modellen ophalen in de cloud

Deze training staat momenteel helaas niet klassikaal gepland, uiteraard is het wel mogelijk om deze training te volgen! U kunt deze op een Itannex locatie volgen of op uw eigen locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Hoe kunnen we u verder helpen?

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Door het gebouw lopen middels animatie