Alles over blended training

Blended training: dé nieuwe opleidingsvorm om effectief te leren!

Blended training is een nieuwe methode om te leren waarbij je zowel zelfstandig als klassikaal kennis op doet. Hoe het werkt, zal hieronder verder toegelicht worden.

Wat houdt het in?

Blended training is een nieuwe opleidingsvorm, waarbij e-learning (zelfstudie) gecombineerd wordt met klassikale lessen. Op deze manier kan je flexibel jouw tijd indelen en op eigen tempo kennis op doen. Zo haal je het maximale uit jouw opleiding!

Hoe ziet een blended training eruit?

De opbouw van een Blended les is verschillend per opleiding. We nemen als voorbeeld onze Revit basis training. Deze training begint met 4 e-learnings zelfstudie en eindigt met 2 klassikale lessen. Naast de Revit basis training, bieden we ook Revit families en Versneld modelleren in de blended opleidingsvorm aan.

Waarom kiezen voor blended trainingen?

De voordelen van blended op een rij:

  • Flexibel je tijd indelen door combinatie van zelfstudie (e-learning) en klassikale les; na inschrijven kun je direct starten met de e-learnings.
  • Je kunt deels zelfstandig op eigen tempo leren om op niveau te komen.
  • Persoonlijk contact tijdens de klassikale lessen.

Heb je tussentijds vragen? Natuurlijk willen wij je dan goed op weg helpen bij het volgen van een opleiding. Daarom is het mogelijk om tijdens de blended training contact op te nemen met onze supportdesk.

Wat vinden onze klanten van blended training

Wil je meer weten hoe deze nieuwe manier van trainen ervaren wordt? Martin Schouwink van IAA architecten volgde de de training Versneld modelleren met Dynamo via de nieuwe opleidingsvorm: "Door het volgen van de blended training, kon ik op mijn eigen tempo de training voorbereiden en op niveau komen tijdens de zelfstudie. In combinatie met het persoonlijke contact en interactie in de klassikale momenten was dit erg effectief!"

Lees hier het verhaal van Martin waarin hij beschrijft waarom je een blended training zou moeten volgen!

Bij Itannex staat groei centraal en wij zijn ervan overtuigd dat groei onderdeel is van verbetering. Daarom zeggen wij: Groei verder met Itannex!

Bekijk hier ons opleidingsoverzicht!

Direct een blended training volgen?

Lees hier meer artikelen over Blended Trainingen

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A