Direct inschrijven

Het is mogelijk om u direct in te schrijven voor één van de reeds klassikaal geplande trainingen op één van onze locaties.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

3D Wapenen training

Leren hoe u  als constructeur 3D wapeningen plaatst binnen een Revit Project? Dan is de 3D Wapenen training de juiste training. Basiskennis van Revit is noodzakelijk.

Revit

Autodesk Revit is de ontwerpsoftware voor architectuur, civiel, constructief en installatietechniek en is speciaal ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM). De software helpt u bij het vastleggen en analyseren van concepten in een vroeg stadium. Daarna kunnen ze met behulp van documentatie en constructie de ontwerpen beter onderhouden. Geniet van een betere samenwerking en een geïntegreerd bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met uw partners.

3D Wapenen training

De 3D Wapenen training duurt twee dagen. Naast dat u leert hoe u snel en efficiënt 3D wapening kunt plaatsen binnen een Revit Project, leert u ook documentatie opmaken. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname. U dient eerst de basistraining Revit Constructie gevolgd te hebben.

Inhoud 3D Wapenen training

  • Snel en efficiënt 3D wapening plaatsen binnen een Revit Project
  • Documentatie opmaken met standaard Revit
  • Documentatie opmaken met Sofistik

Deze training wordt gegeven als klassikale training op onze trainingslocaties, maar u kunt de training ook specifiek op uw wensen afgestemd volgen; dit kan zowel bij u op locatie als op onze trainingslocaties.

Vraag snel meer informatie aan betreft deelname!

Neem contact op

   Bevestig de captcha