Virtual Classroom

Een training op afstand volgen met Virtual Classroom

Een Virtual Classroom training kun je op afstand volgen, maar toch profiteer je van de voordelen van een training in groepsverband. Door middel van een online videoverbinding is de trainer in contact met de cursisten. De trainers van Itannex zijn ervaren in het geven van online trainingen via Virtual Classroom, waardoor ze op een interactieve manier de kennis kunnen overbrengen.

Wat is een Virtual Classroom training?

We stellen een Itannex omgeving beschikbaar waarmee je op onze server kunt werken en toegang hebt tot alle benodigde software voor de betreffende training. De communicatie met je trainer en medecursisten gaat via Microsoft Teams, via een videoverbinding en chatfunctie. 

Om de training nog interactiever te maken, naast de bovengenoemde tools, maken wij gebruik van een interactieve whiteboard tool. Dit whiteboard wordt door de trainer gebruikt als rode draad gedurende de training, hierin worden de onderdelen uitgelegd en kun je samenwerken op een visueel scherm. 

Waarom kiezen voor een Virtual Classroom training?

Net als bij een klassikale training krijg je van tevoren toegang tot het cursusboek en ben je in contact met de trainer en cursisten. Het enige verschil is dat dit contact niet op een live locatie is, maar online via een videoverbinding. De trainer en cursisten werken allemaal op afstand. Een Virtual Classroom training is daardoor niet minder (inter)actief dan een klassikale training. Binnen de training is de mogelijkheid om vragen te stellen, je scherm te delen en te communiceren. Hierdoor kun je tijdens de training je ervaringen delen. Onze trainers houden rekening met de tijdsindeling, de inhoud en opbouw van de training. Alles met als doel de kennis op de juiste manier over te dragen!

De 3 ingrediënten voor een interactieve Virtual Classroom training!

De voordelen van Virtual Classroom training

  • Je kunt de training vanaf je eigen locatie volgen, zolang je over een computer of laptop met internetverbinding, microfoon en camera beschikt. (Wij adviseren te werken met een 2e beeldscherm: één voor de training en één voor communicatie)
  • Omdat de training op elke locatie op afstand te volgen is, bespaart dit reistijd en reiskosten.
  • Ervaren trainers met praktijkervaring die op een interactieve wijze hun kennis en ervaringen kunnen overbrengen.

Direct een training volgen?

Toch meer flexibiliteit?

Kies dan voor een Blended training. Hiermee kun je op ieder moment starten.

Lees meer over Blended!

 

Nieuw! Een training op afstand volgen inclusief koptelefoon voor een betere beleving

Om het leren op afstand voor jou comfortabeler te maken, krijg je van ons kosteloos een JVC HA-S65BN koptelefoon thuisgestuurd. Zo beleef jij jouw training nog beter! Door middel van deze koptelefoon kun je tijdens de training helder communiceren met de trainer en cursisten. Deze actie is geldig t/m 1 september 2021.

Kijk voor ons actuele aanbod op onze opleidingenpagina of op de E-store.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.