Alles over blended training

Een training volgen op afstand met Blended training

Een Blended training kun je op afstand volgen, maar toch profiteer je van de voordelen van een klassikale training. We combineren zelfstudie via e-learning met les in groepsverband via Virtual Classroom, waardoor de trainer geregeld in contact is met de cursisten. De trainers van Itannex zijn ervaren in het geven van online trainingen via Virtual Classroom, waardoor ze op een interactieve manier de kennis kunnen overbrengen.

Wat is een Blended training?

Bij een blended training zijn verschillende opleidingsvormen gecombineerd. Bij Itannex combineren wij e-learning en Virtual Classroom, voor een goede balans tussen flexibiliteit en interactie. Dit doen we door middel van de onze leeromgeving Itannex academy met e-learning en lessen via Virtual Classroom. Bij Virtual Classroom stellen we een Itannex omgeving beschikbaar met de benodigde software en communiceer je met trainer en medecursisten via een video- en chatverbinding. Tot slot werken we tijdens de training met een interactieve whiteboard tool.

Waarom kiezen voor een Blended training?

Net als bij een klassikale training, krijg je van tevoren toegang tot het cursusboek en ben je in contact met de trainer en cursisten. Het enige verschil is dat dit contact niet op een live locatie is. Het eerste deel werk je aan zelfstudie via de Itannex academy, waarbij je zelfstandig e-learning lessen volgt op onze leeromgeving. Na afronding van het e-learning traject rond je de training af met lessen via Virtual Classroom, waarbij je in contact bent met de trainer en cursisten. Binnen de training is de mogelijkheid om vragen te stellen, je scherm te delen en te communiceren. Hierdoor kan je tijdens de training je ervaringen delen. Alles met als doel de kennis op de juiste manier over te dragen!

De 3 ingrediënten voor een flexibele & interactieve blended training!

De voordelen van blended training

  • De e-learning lessen kun je volgen in je eigen tempo en eigen tijdsindeling
  • Meer flexibiliteit omdat de training op elke locatie op afstand te volgen is.
  • Je kunt de Virtual Classroom training vanaf je eigen locatie volgen, zolang je over een computer of laptop met internet, microfoon en camera beschikt (we adviseren het gebruik van een 2e beeldscherm: één voor de training en één voor communicatie). Let op: bij de zelfstudie moet je beschikken over een eigen software licentie.
  • Ervaren trainers met praktijkervaring die op een interactieve wijze hun kennis en ervaringen kunnen overbrengen.

Wil je meer weten hoe deze nieuwe manier van trainen ervaren wordt? Martin Schouwink van IAA architecten volgde de de training Versneld modelleren met Dynamo via de nieuwe opleidingsvorm: "Door het volgen van de blended training, kon ik op mijn eigen tempo de training voorbereiden en op niveau komen tijdens de zelfstudie. In combinatie met het persoonlijke contact en interactie in de klassikale momenten was dit erg effectief!"

Lees hier het verhaal van Martin waarin hij beschrijft waarom je een blended training zou moeten volgen!

Direct een blended training volgen?

Wil je een training volledig online volgen via Virtual Classroom?

Kies dan voor een online training via Virtual Classroom.

Lees meer over Virtual Classroom

Nieuw! Een training op afstand volgen inclusief koptelefoon voor een betere beleving

Om het leren op afstand voor jou comfortabeler te maken, krijg je van ons kosteloos een JVC HA-S65BN koptelefoon thuisgestuurd. Zo beleef jij jouw training nog beter! Door middel van deze koptelefoon kun je tijdens de training helder communiceren met de trainer en cursisten. Deze actie is geldig t/m 1 september 2021.

Kijk voor ons actuele aanbod op onze opleidingenpagina of op de E-store.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A