Groei verder met Itannex

Volg een opleiding die bij jou past!

Itannex opleidingen levert als Autodesk Authorised Training Centre een breed scala aan AutoCAD, Revit en BIM trainingen in verschillende leervormen. Ben je architect, bouwkundig ingenieur, installateur, constructeur of civiel ingenieur? Wij hebben de juiste training voor jou!

  Gratis cursusgids

  Gratis trainingsgids!

  Ontvang onze nieuwste trainingsgids nu direct in uw inbox.

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Leren op afstand

  Het is mogelijk om een training op afstand te volgen, kies voor een Blended training of een Virtual Classroom training. Volg je een training op afstand? Dan ontvang je kosteloos een JVC koptelefoon thuisgestuurd, zodat je helder kan communiceren met de trainer en cursisten. Zo beleef je jouw training nog beter! Lees hier meer over onze opleidingsvormen!

  Of download ons gratis whitepaper om er achter te komen welke leervorm het beste bij jou past!

  Download whitepaper leervormen

  Opleidingsoverzicht

  In het onderstaande overzicht vind je onze trainingen. Ben je op zoek naar een andere training? We geven ook bedrijfstrainingen specifiek voor jouw bedrijf, als je met een grotere groep bent. Heb je zelf extra onderwerpen? Ook dat kan, wij bedenken graag samen met jou een training op maat!

  Staat jouw gewenste training er niet tussen of heb je vragen over een training? Bel ons voor een voorstel op maat: 088 872 00 00 of download onze cursusgids.

   

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  K.v.K. nr.08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A