Online aanbod Itannex

Gedurende de komende periode hebben wij een groot online aanbod. Van online trainingen tot consultancy opdrachten. Wij helpen je verder. Benieuwd wat wij de komende periode kunnen bieden? Bekijk deze pagina en neem bij vragen gerust contact met ons op.

  Neem contact op

  Hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Online aanbod

  Opleidingen

  Al onze klassikale trainingen blijven gewoon beschikbaar en we hebben zelfs enkele nieuwe online trainingen. We voeren ze nu alleen op afstand uit zodat je ze op iedere gewenste plek kunt volgen. Er zijn slechts enkele dingen benodigd namelijk:

  • Een systeem met goede internetverbinding
  • Microfoon
  • Bij voorkeur een webcam
  • Toegang tot de software.

  Mocht dit laatste niet mogelijk zijn, we hebben enkele alternatieven om dit tijdelijk in orde te krijgen. Ook hier kunnen wij bij helpen.

  Bestaande trainingen

  Onze normale klassikale trainingen zijn gewoon beschikbaar. Volg bijvoorbeeld een AutoCAD, Revit of Kennis van BIM training. Bestel de trainingen in onze webshop of vraag een offerte bij ons op.

  Maatwerk trainingen

  Wil jij jezelf of een afdeling trainen in een specifiek deel? Hiervoor hebben wij maatwerktrainingen. Stel zelf je onderwerpen samen of laat ons de onderwerpen voor je samen stellen. Neem hiervoor contact op met ons en wij adviseren je over de beste mogelijkheden.

  Digitalisering en BIM ontwikkeling

  Uiteraard kunnen wij gewoon helpen bij jouw Digitalisering en BIM vraagstukken. Onze adviseurs zijn beschikbaar om jou (remote) van advies te voorzien. Hieronder enkele voorbeelden die goed mogelijk zijn.

   Neem contact op

   Hoe kunnen we u verder helpen?

   Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

   Quickstart BIM 360 Docs en Design 

   Met BIM 360 Docs en Design kun je projecten beheren, delen en gelijktijdig aanpassen in de cloud. Werk je met meerdere partijen samen in een BIM project? Dan is BIM 360 de basis waarop je remote gewoon je BIM projecten kan opzetten. De quickstart helpt jou en je collega's om snel deze software binnen één dag te kunnen inzetten. Dit doen we als volgt:

   • Dagdeel 1: kort inventariseren
   • Dagdeel 2: remote configureren
   • Dagdeel 3: training aan kerngebruikers

   BIM naar de bouwplaats

   Met BIM 360 Build software kun je BIM naar de bouwplaats brengen. Lees hier hoe installateur PENDIK dit inzet en hierdoor hun kwaliteit en heeft kunnen verbeteren én in staat is om dit achteraf aan te tonen. Kunnen wij je hierbij helpen?

   Contentbouw

   Fabrikant of toeleverancier richting de bouwkolom? Dan is het aanbieden van BIM families aan jouw klanten de manier om meer projecten te gaan doen. Ook het maken van BIM families voor fabrikanten of toeleveranciers doen wij remote en loopt dus gewoon door. Meer informatie over hoe wij dit doen lees je hier.

   BIM awareness sessie

   Om BIM te ontwikkelen is het belangrijk dat er binnen meerdere geledingen van de organisatie draagvlak en kennis is. Een BIM awareness sessie helpt hierbij. Projectmanagers, kopersbegeleiders, uitvoerend personeel of staf meenemen in de BIM reis? Wij kunnen dit op afstand voor je doen!

   Remote projectondersteuning

   Waar mogelijk moeten projecten zoveel mogelijk blijven doorgaan. Bepaalde werkzaamheden zoals modelleren kunnen prima op afstand of vanuit huis worden uitgevoerd. Heb jij behoefte aan ondersteuning op een project? Bekijk dan hieronder waarmee wij kunnen helpen. Bij de onderstaande diensten maken we een inschatting en prijsberekening op basis van het aantal uren werk. Neem hiervoor contact met ons op.

    Neem contact op

    Hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

    Modelleren

    Bij modelleren ondersteunen wij op basis van jouw regie bij projecten. Wij werken mee aan het project en zorgen ervoor dat de deadlines gehaald worden.

    Bibliotheek onderhoud

    Het aanpassen, bijhouden en beheren van de Revit bibliotheek is belangrijk om de kwaliteit van de modelleerwerkzaamheden te waarborgen. Hulp nodig bij het bijwerken van de bibliotheek met Revit Families? Schakel ons in!

    Ondersteuning op afstand

    Hulp nodig bij één of meerdere specifieke modelleer uitdagingen? Wij staan voor je klaar. Dit kan bepaalde onderdelen van je werk versnellen en verbeteren.

    Contact

    Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

    E-mail
    info@itannex.com

    Bedrijfsgegevens
    Arkance Systems Netherlands
    K.v.K. nr. 08159263
    IBAN: NL22ABNA0593947363
    BIC: ABNANL2A

    Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.