Backup page - doe een Revit cursus en haal het maximale uit Autodesk Revit

Kies de Autodesk Revit cursus die bij je past

Autodesk Revit is dé modelleersoftware voor architectuur, bouw, infra, constructietechniek en installatietechniek en is uitermate geschikt voor  Building Information Modelling (BIM). De software helpt  jou bij het opzetten van een 3D model. Ervaar een betere samenwerking en een geïntegreerd bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met jouw partners. 

Meest gekozen!

Revit basis cursus

Ben je als bouwkundig tekenaar nog niet bekend met BIM en wil je de stap maken naar 3D modelleren? Volg dan onze Revit basiscursus!

Ontdek je leertraject

Revit Leerlijn

Ontdek het Revit leertraject dat bij jou past. Bekijk alle Revit cursussen en ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen.

Haal het beste uit jezelf

Ontwikkeltraject

Ontdek SmartModelling van Itannex. Het complete ontwikkeltraject, waarbij wij de modelleur helpen om alles uit de software te halen én om als persoon te groeien.

Download gratis: 6 tips om jezelf te ontwikkelen

Ontwikkel jezelf bij het Itannex Autodesk Training Centre
Itannex opleidingen levert als Autodesk Authorised Training Centre een breed scala aan AutoCAD, Revit en BIM trainingen in verschillende leervormen.
Ben je architect, bouwkundig ingenieur, installateur, constructeur of civiel ingenieur? Wij hebben de juiste training voor jou! Alle trainingen zijn inclusief 3 maanden toegang tot onze supportdesk.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op via:
mail: info@itannex.com
telefoon: 088 – 872 00 00
of via de chatfunctie op deze pagina

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.