Kies de Autodesk Revit cursus die bij je past

Autodesk Revit is dé modelleersoftware voor architectuur, bouw, infra, constructietechniek en installatietechniek en is uitermate geschikt voor  Building Information Modelling (BIM).

De software helpt  jou bij het opzetten van een 3D model. Ervaar een betere samenwerking en een geïntegreerd  bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met jouw partners. 

Revit basis cursus

Ben je als bouwkundig tekenaar nog niet bekend met BIM en wil je de stap maken naar 3D modelleren? Volg dan onze Revit basiscursus!

Nieuw: flexibel en voordelig leren met de Revit Blended cursus.

Revit Leerlijn

Ontdek het Revit leertraject dat bij jou past. Bekijk alle Revit cursussen en ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen tot een betere BIM modelleur.

Doe een gratis Revit proefles

Wil je meer weten over de inhoud van onze Revit cursussen en/of wil je tips voor je eigen ontwikkeling? Download de brochure of doe een gratis online proefles.

Gratis Revit proefles

Gratis Revit cursusgids

Gerelateerde opleidingstrajecten

Wil je jezelf doorontwikkelen kijk dan ook een naar ons opleidingstraject tot BIM Coördinator of het Smartmodelling ontwikkeltraject.

BIM projecten begeleiden?

BIM Coördinator

Een opleidingstraject waarmee je leert om BIM projecten te begeleiden en BIM protocollen op te stellen. Na de opleiding kun je direct als BIM Coördinator aan de slag.

Haal het beste uit jezelf

Smartmodelling

Ontdek SmartModelling van Itannex. Het complete ontwikkeltraject, waarbij wij de modelleur helpen om alles uit de software te halen én om als persoon te groeien.

Ontwikkel jezelf bij het Itannex Autodesk Training Centre
Itannex opleidingen levert als Autodesk Authorised Training Centre een breed scala aan AutoCAD, Revit en BIM trainingen in verschillende leervormen.

Ben je architect, bouwkundig ingenieur, installateur, constructeur of civiel ingenieur? Wij hebben de juiste training voor jou! Alle trainingen zijn inclusief 3 maanden toegang tot onze supportdesk.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op via:
mail: info@itannex.com
telefoon: 088 – 872 00 00
of via de chatfunctie op deze pagina

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.