Kies de Autodesk Revit cursus die bij je past

Autodesk Revit is dé modelleersoftware voor architectuur, bouw, infra, constructietechniek en installatietechniek en is uitermate geschikt voor  Building Information Modelling (BIM).

De software helpt  jou bij het opzetten van een 3D model. Ervaar een betere samenwerking en een geïntegreerd  bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met jouw partners. 

Revit basis cursus

Ben je als bouwkundig tekenaar nog niet bekend met BIM en wil je de stap maken naar 3D modelleren? Volg dan onze Revit basiscursus!

Nieuw: flexibel en voordelig leren met de Revit Blended cursus.

Revit Leerlijn

Ontdek het Revit leertraject dat bij jou past. Bekijk alle Revit cursussen en ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen tot een betere BIM modelleur.

Gratis Revit curusgids:

Wil je meer weten over de inhoud van onze Revit cursussen en/of wil je tips voor je eigen ontwikkeling? Download ze hier.

Gratis Revit cursusgids

  Revit cursusgids (PDF)

  Download de gratis Revit cursus brochure (PDF).

  Ontvang de brochure direct in je inbox.


  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.


  Gerelateerde opleidingstrajecten

  Wil je jezelf doorontwikkelen kijk dan ook een naar ons opleidingstraject tot BIM Coördinator of het Smartmodelling ontwikkeltraject.

  BIM projecten begeleiden?

  BIM Coördinator

  Een opleidingstraject waarmee je leert om BIM projecten te begeleiden en BIM protocollen op te stellen. Na de opleiding kun je direct als BIM Coördinator aan de slag.

  Haal het beste uit jezelf

  Smartmodelling

  Ontdek SmartModelling van Itannex. Het complete ontwikkeltraject, waarbij wij de modelleur helpen om alles uit de software te halen én om als persoon te groeien.

  Ontwikkel jezelf bij het Itannex Autodesk Training Centre
  Itannex opleidingen levert als Autodesk Authorised Training Centre een breed scala aan AutoCAD, Revit en BIM trainingen in verschillende leervormen.

  Ben je architect, bouwkundig ingenieur, installateur, constructeur of civiel ingenieur? Wij hebben de juiste training voor jou! Alle trainingen zijn inclusief 3 maanden toegang tot onze supportdesk.

  Heb je een vraag?
  Neem contact met ons op via:
  mail: info@itannex.com
  telefoon: 088 – 872 00 00
  of via de chatfunctie op deze pagina