Kies de Autodesk Revit cursus die bij je past

Autodesk Revit is dé modelleersoftware voor architectuur, bouw, infra, constructietechniek en installatietechniek en is uitermate geschikt voor  Building Information Modelling (BIM). De software helpt  jou bij het opzetten van een 3D model. Ervaar een betere samenwerking en een geïntegreerd bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met jouw partners. 

Meest gekozen!

Revit basis cursus

Ben je als bouwkundig tekenaar nog niet bekend met BIM en wil je de stap maken naar 3D modelleren? Volg dan onze Revit basiscursus!

Nieuw: flexibel en voordelig leren met de Revit Blended cursus.

Ontdek je leertraject

Revit Leerlijn

Ontdek het Revit leertraject dat bij jou past. Bekijk alle Revit cursussen en ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen tot een betere BIM modelleur.

BIM projecten begeleiden?

BIM Coördinator

Een opleidingstraject waarmee je leert om BIM projecten te begeleiden en BIM protocollen op te stellen. Na de opleiding kun je direct als BIM Coördinator aan de slag.

Haal het beste uit jezelf

Smartmodelling

Ontdek SmartModelling van Itannex. Het complete ontwikkeltraject, waarbij wij de modelleur helpen om alles uit de software te halen én om als persoon te groeien.

  Download: 6 Tips (PDF)

  Gratis whitepaper downloaden:
  6 tips om jezelf te ontwikkelen (PDF)

  Ontvang het gratis whitepaper direct in uw inbox.


  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.


  Download gratis: 6 tips om jezelf te ontwikkelen

  Ontwikkel jezelf bij het Itannex Autodesk Training Centre
  Itannex opleidingen levert als Autodesk Authorised Training Centre een breed scala aan AutoCAD, Revit en BIM trainingen in verschillende leervormen.

  Ben je architect, bouwkundig ingenieur, installateur, constructeur of civiel ingenieur? Wij hebben de juiste training voor jou! Alle trainingen zijn inclusief 3 maanden toegang tot onze supportdesk.

  Heb je een vraag?
  Neem contact met ons op via:
  mail: info@itannex.com
  telefoon: 088 – 872 00 00
  of via de chatfunctie op deze pagina