Klantverhalen

Lees onze klant- en inspiratieverhalen!

Derk Stortelder van Te Kiefte architecten...

volgde de training Revit Families in blended vorm. “We zagen veel tijdswinst om zelf families te kunnen bouwen en aanpassen, vandaar dat ik deze training ben gaan doen.”

Martin Schouwink van IAA architecten...

heeft de training Versneld modelleren met Dynamo gevolgd. Als één van de BIM kartrekkers binnen het bedrijf, wil Schouwink met de inzet van Dynamo repeterend werk in Revit efficiënter en sneller kunnen doen.

Wouter Lenssinck van Terberg Totaal Installaties...

schakelde namens Terberg Itannex in om  stappen te zetten op gebied van BIM, zodat Terberg in de markt een volwaardige BIM partner is. Met een BIM adviestraject zijn de eerste stappen gezet.

Henk Volberda over de toekomst van de bouw

“De bouw is niet echt het voorbeeld van een innovatieve sector. Nu de vierde industriële revolutie voor de deur staat en zaken zoals robotisering, kunstmatige intelligentie en 3D printen eerder vandaag dan morgen gebeuren, is het zaak dat bedrijven gaan innoveren,” aldus professor Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de UvA. 

Swen Lieferink van Hemeltjen Bouwbedrijf...

besloot de Revit families training te volgen om meer uit Revit te halen. Na de training heeft hij een family gemaakt voor stalen constructie-elementen en wordt er gewerkt aan een family voor HSB-elementen. Hierdoor kan een model veel sneller worden opgezet!

Spencer Hellegering van PENDIK...

bracht met ondersteuning van Itannex BIM naar de bouwplaats. Bij ieder project wordt nu gebruik gemaakt van BIM360, niet alleen tijdens de bouw maar ook voor kwaliteitsmanagement. 

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.