Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Dura Vermeer – Visie waarmaken met BIM

"Het voor klanten realiseren van onderscheidende bouwoplossingen, binnen gestelde budgetten en deadlines kan niet zonder BIM"

"Al onze bouwobjecten moeten zowel economisch renderen als maatschappelijke waarde toevoegen voor de lange termijn. Centraal staat altijd het welzijn en de tevredenheid van onze klanten; opdrachtgevers en eindgebruikers". Aldus Erwin Waanders, Manager BIM bij Dura Vermeer Hengelo.
"Onze visie op ondernemen is gebaseerd op de volgende principes, te weten: het voor klanten realiseren van onderscheidende bouwoplossingen, binnen gestelde budgetten en deadlines. Wij zijn van mening dat we bovenstaande visie op ondernemen niet waarmaken kunnen maken zonder BIM".

Zorgcomplex ‘Het Weggeler’
Samen met onze opdrachtgever Trivium Meulenbelt Zorg, IAA Architecten, Bartels Ingenieurs voor Bouw & infra en Dijkoraad Wiecherink hebben wij voor de nieuwbouw van het zorgcomplex “Het Weggeler” in Almelo een BIM model in 3D gerealiseerd. Het proces rondom een BIM model is nog het belangrijkste, het is fantastisch om te zien dat dit de samenwerking tussen partijen naar een hoger niveau brengt. Samenwerking vindt plaats in een cyclus waar alle partijen gezamenlijk één keer in de week een engineerings sessie hebben waarbij alle knelpunten worden besproken en worden opgelost. Het uiteindelijke BIM model is van zeer hoge kwaliteit waar alle samenwerkende partijen trots op mogen zijn.

itannova-gebouw1itannova-gebouw2itannova-gebouw3

Dura Vermeer Hengelo & Itannex
Waanders: “Via verschillende kanalen zijn wij in contact gekomen met Itannex als organisatie. Het eerste contact heb ik gelegd met Roy Meenhuis, BIM Sales consultant bij Itannex, wij zijn elkaar tegengekomen bij de werkplaats BIM van Pioneering”.

De toekomst van BIM
Wij gaan met BIM een toekomst tegemoet waarbij de samenwerking van partijen in de gehele keten verder wordt bevorderd, zodat onze klant/eindgebruiker een gebouw krijgt met meer kwaliteit, in een kortere tijd, voor een betere prijs, wat voldoet aan de verwachtingen en gerealiseerd wordt in een open, transparante en respectvolle samenwerking.

logo-duravermeeritannova-design

Over Dura Vermeer

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV is een zelfstandig bedrijf binnen Dura Vermeer Groep NV. Een solide familiebedrijf in de top van de bouwbranche dat zich richt op continuïteit. "Samen zullen we sneller, beter, leuker en goedkoper werken". Dit doen ze op een innovatieve manier, door het aangaan van ketensamenwerkingen en het LEAN maken van het werkproces.