Vraag een offerte aan

Meer weten en een offerte ontvangen? Vraag dan snel een offerte aan!

Vraag offerte aan

   Bevestig de captcha


SmartRevit MagiCAD

26.02.2015 | Categorie:

SmartRevit MagiCAD is de aanvulling bovenop het standaard Autodesk Revit MEP platform. De software bestaat uit een door Itannex in eigen beheer ontwikkelde werkmethodiek, bibliotheken en object-gebaseerde ontwerpsoftware van de Finse ontwikkelaar Progman.

Neem contact op

   Bevestig de captcha


Met SmartRevit MagiCAD kunnen installateurs en installatie adviesbureaus op een eenvoudige en efficiënte wijze alle gebouwinstallaties ontwerpen, berekenen en tekenen. Dankzij functionele kenmerken en eigenschappen die aan alle installatieonderdelen zijn gekoppeld, is de software een praktijkgerichte aanvulling op de ‘Building Information Modelling’ (BIM) software Autodesk Revit MEP.

Bijzonder belangrijk is de grote productdatabase. Alle objectbibliotheken zijn beschikbaar in zowel AutoCAD als Revit MEP. De Finse ontwikkelaar Progman heeft jaren geïnvesteerd  in de ontwikkeling van de model database technologie en biedt de geïntegreerde oplossing voor de installatiebranche. Gekoppeld aan onze model database geeft SmartRevit MagiCAD u toegang naar de grootste database verzameling van technische componenten (150.000 bibliotheek componenten) van de top Europese fabrikanten. Met een uitgebreide berekening, gecombineerd met de uitwisselingskracht maakt SmartRevit MagiCAD het verschil.

SmartRevit MagiCAD bestaat uit een drie-tal modules voor Revit MEP aangevuld met SMART templates, NL helpfiles en hardkopie werkboek en eigen ontwikkelende tools. Dit is verkrijgbaar voor zowel standalone als netwerk mechanisme.

  • Werkmethodiek voor optimale samenwerking binnen BIM ketenintegratieSmartRevit MagiCAD
  • Project Templates
  • NL helpfiles – NL hardkopie handboek
  • Eigen ontwikkellende tools
  • Module Mechanical (Luchtkanalen/ventilatie)
  • Module Electrical ( elektrotechnische componenten)
  • Module Plumbing (leidingen en sanitaire toepassingen)

SmartRevit MagiCAD als aanvulling op Autodesk Revit MEP

SmartRevit MagiCAD is verkrijgbaar in losse modules. U kunt deze per werknemer dus combineren. Tevens is SmartRevit MagiCAD ook in een netwerkversie verkrijgbaar. Naar aanleiding van de diverse contacten is de wens gekomen om MagiCAD aan te bieden volgens een netwerkmechanisme zodat de modelleurs de software kunnen delen.