Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K. nr. 08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Itannex Compliance Check

Een door onze klanten veelgestelde vraag aan ons is: gebruiken wij onze software legaal? Autodesk voert actief controles uit op het nastreven van de gebruikersvoorwaarden van Autodesk software. Hiermee willen zij het 'illegaal' software gebruik terugdringen. Het kan zijn dat u van Autodesk een email ontvangt met als onderwerp 'Action required: Autodesk software license review'. Dit doen zij wanneer er een vermoeden is van overmatig gebruik van licenties. Waneer u binnen de gestelde termijn geen maatregelen neemt, dan zal Autodesk contact opnemen met u opnemen voor het doen van een audit, met een eventuele boete als gevolg.

Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd even gemakkelijk om te controleren of uw software legaal gebruikt wordt. Er zijn veel regels waar rekening mee gehouden moet worden en met name wanneer er een groter aantal licenties in beheer is, kan dit problemen geven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over veelvoorkomende praktische situaties zoals het wisselen van hardware systeem. Bedrijven zijn vaak onbewust softwarepiraat door oude software geïnstalleerd te laten staan op hun computersystemen, of door vorige versies van de software te blijven gebruiken na afloop van een onderhoudsplan. Onbewust of niet, dit is een risico op een financiële boete, indien Autodesk u vraagt om een softwareaudit uit te voeren.

Itannex Complance Check

Om te voorkomen dat u tegen onaangename verassingen aanloopt, bieden wij de Itannex Compliance Check. Deze proactieve en preventieve benadering, zorgt ervoor dat het risico op foutief gebruik van de software geminimaliseerd wordt. Dit houdt in dat we voor u een analyse uitvoeren om uw Autodesk-licenties in kaart te brengen en te adviseren op hoeveel werkplekken deze licenties legaal kunnen worden ingezet. Hiermee voorkomt u boetes vanuit Autodesk voor software overtredingen.

Een Compliance check bij uw bedrijf

Uw gebruik laten controleren?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden van een Compliance check bij uw bedrijf

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

  E-mail
  info@itannex.com

  Bedrijfsgegevens
  Arkance Systems Netherlands
  K.v.K. nr. 08159263
  IBAN: NL22ABNA0593947363
  BIC: ABNANL2A

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.