Bekijk gratis de AutoCAD Tutorial van Itannex

Wil je met AutoCAD gaan werken of werk je er al een tijdje mee en wil je het pakket nog beter leren kennen? Dan is de tutorial AutoCAD echt iets voor jou!

Ben je nieuwsgierig naar de AutoCAD Tutorial? Bekijk dan onze gratis proefles. Deze proefles vind je in onze online omgeving als e-learning. Dat betekent dat je de proefles op eigen tempo en zelf gekozen moment kunt volgen.

Geef je op en volg de proefles. Bepaal zelf je eigen tijd en tempo.

Waar mogen we de gratis AutoCAD Tutorial naartoe sturen?

  Meer informatie over onze AutoCAD cursussen:

  AutoCAD Tutorial gevolgd?

  Wil je na deze tutorial nog meer leren over AutoCAD? Kijk dan eens naar onze AutoCAD cursus mogelijkheden. Als je de basis van AutoCAD wilt leren dan is de AutoCAD basis cursus een goede keuze. Als je gevorderd bent dan kun je ook een AutoCAD cursus voor gevorderden volgen.

  Dit leer je tijdens deAutoCAD basis training

  In de AutoCAD basistraining leer je de grondbeginselen voor het tekenen met 2D.  De verschillende tekencommando’s komen aan bod en je leert AutoCAD op de juiste manier gebruiken om je tekeningen efficiënt en gestructureerd op te bouwen. De oefeningen zijn afgestemd op de praktijk waardoor je na afloop van de cursus direct aan de slag kunt gaan met 2D tekenen binnen je eigen werkzaamheden. Je hoeft je tekenwerk niet meer uit te besteden en je kunt tekeningen die je aangeleverd krijgt zelf aanpassen. De cursus is geschikt voor zowel full version AutoCAD als AutoCAD LT.

  Inhoud AutoCAD basistraining

  • Kennismaken met AutoCAD
  • Interface leren kennen
  • Basisvormen tekenen
  • Teken-en modifytools
  • Layers
  • Opmaak, maatvoering, arceringen en schaal
  • Plotten

  Je kunt de AutoCAD cursus volgen als klassikale cursus, blended cursus of in-company.

   

  Opleidingsvormen

  Deze training is zowel klassikaal als blended te volgen. Bij een klassikale training staan persoonlijk contact en interactie centraal. Heb je meer behoefte aan zelfstandigheid, flexibiliteit en leren op eigen tempo, dan kun je kiezen voor een blended training. Meer informatie over onze opleidingsvormen?

  Klassikale AutoCAD basistraining

  Deze AutoCAD training duurt 4 dagen, waarvan de cursusdagen gespreid worden over meerdere weken. Hierdoor heb je voldoende tijd om tussen de cursusdagen door te oefenen en ben je niet de gehele week weg van je werkplek. Deze training wordt gegeven op onze trainingslocaties, maar je kunt de training ook als bedrijfstraining op jouw eigen locatie volgen.

  Nieuw: Blended – AutoCAD basistraining

  De AutoCAD basis blended training bestaat uit 2 klassikale dagen en een zelfstudie traject middels e-learning. De e-learnings zijn zo opgebouwd dat je middels opdrachten en oefeningen de basisknoppen onder de knie kunt krijgen; deze kun je zovaak terugkijken of overdoen als je zelf wil! Kom je er tijdens de e-learnings toch niet helemaal uit? Dan staat onze supportdesk voor je klaar!

  Inbegrepen

  • Training inclusief lunch op klassikale dagen
  • Professioneel naslagwerkboek (hardcopy en digitaal)
  • Begeleiding van een ervaren Itannex trainer met praktijkervaring
  • Autodesk certificaat (en Itannex certificaat per behaalde e-learning)

   

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.