Dynamo training

Meer leren over Dynamo? Bekijk onze training of neem contact met ons op!

BEKIJK DE TRAINING

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Dynamo

Autodesk Dynamo is een visuele programmeeromgeving voor Autodesk Revit, waarmee uiteenlopende taken uitgevoerd kunnen worden. Zo kunt u er gegevens mee manipuleren, geometrie genereren, processen automatiseren, en verbindingen tussen verschillende applicaties mee leggen.

De eenvoudige, visuele structuur van de programmeeromgeving maakt het voor iedereen mogelijk om eigen ideeën in een script te vangen. Dit draagt bij aan een sneller en beter ontwerpproces.

Versnel uw werkproces met Dynamo

Werkt u met Revit en wilt u uw werkproces versnellen of gemakkelijker maken? Dit kan. Tijdens de training ‘versneld modelleren’ gaan we u leren om zelf tools te maken waarmee u bepaalde handelingen kunt versnellen in Revit. Handelingen waarmee u nu een halve dag bezig bent, kunt u straks met één druk op de knop doen. Dit doen we middels het programma Dynamo. Na de training zult u meteen tijd gaan besparen!

Meer informatie over deze training

Hoe kan Itannex u ondersteunen?

Onze technische specialisten kunnen helpen om uw eigen ideeën vorm te geven. Wij kunnen u ondersteunen met het maken van scripts en wij kunnen u en uw collega's leren hoe u uw ideeën kunt realiseren.

Wilt u weten of Dynamo een geschikte oplossing is voor u? Vraag dan direct een persoonlijk gesprek aan met een van onze Dynamo Experts!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Wilt u leren met Dynamo te werken?

Wij geven een Dynamo Introductiecursus gericht op de branche Architecture/Structure of MEP. Lees hier meer over de Dynamo training.