Support

De Itannex supportdesk bestaat uit diverse professionals op het gebied van Autodesk software en de bijbehorende workflows. Werkt je software niet meer of loop je tegen andere problemen aan? Het team van Itannex staat voor je klaar. Wij helpen graag bij het beantwoorden van jouw vragen over Autodesk en Itannex software. Onze supportdesk is bereikbaar op werkdagen vanaf 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur.

Itannex Kenniscentrum

Itannex heeft een uitgebreid Nederlandstalig kenniscentrum. Je vindt hier veel gestelde vragen, oplossingen, instructievideo’s en de status van diverse cloud- en softwarefuncties.

Itannex Kenniscentrum

Support contractvormen

De klanten waarbij onze software bedrijfsmatig wordt ingezet zijn vaak afhankelijk van het goed functioneren hiervan. Deze klanten adviseren wij dan ook altijd om een supportdesk-contract af te sluiten. Als contractklant betaal je een vast bedrag per jaar waarvoor je vervolgens recht hebt op support en snel geholpen kunt worden.

Quicksupport

Soms is een probleem niet eenvoudig telefonisch uit te leggen of wil een supportmedewerker je een bepaalde werkwijze tonen in de software. Onze helpdesk beschikt hiervoor over QuickSupport. Hiermee kan de supportmedewerker via internet op een veilige manier met jouw scherm meekijken.

Itannex Quicksupport

Itannex Quicksupport met ISL

Ik wil meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Overige diensten

Flex consultancy
Ondersteuning of begeleiding nodig voor jouw vraagstuk?
Outsourcing Detachering Itannex
Technische ondersteuning of extra capaciteit nodig
BIM Content creation Content creation bij Itannex
Producten gereed maken voor BIM?
BIM-consultancy Support bij Itannex

Verder komen in de digitale transitie?

Meer informatie over BIM?

 

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.