Revit Content Engineering

Revit Family Creation voor fabrikanten van producten in de bouw- en installatiesector

Als fabrikant, importeur of groothandel van bouw- en installatie producten weet je ongetwijfeld dat veel van je klanten hun projecten in BIM uitvoeren. Nederland loopt hierin aardig voorop. Niet alleen in BIM projecten, maar ook in onderlinge afspraken (protocollen, ILS, Uitvoeringsplannen), standaardisatie (NL-RS, CIBSE, COBie) en samenwerking in de cloud.

Dit biedt voor jou nieuwe kansen om je producten naast het traditionele bestek, ook als 3D object te positioneren in de BIM projecten van je klanten.

Lees verder, ontdek meer in onze whitepaper!

  Whitepaper Revit Content Engineering

  Gratis Revit Content Engineering whitepaper dowload:

  Ontvang het gratis Revit Content Engineering whitepaper direct in uw inbox.

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  © afbeelding – Geberit

  Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

  Itannex kan je van dienst zijn en helpen hiermee nieuwe commerciële kansen te benutten! Wij zijn reeds vanaf de begindagen van BIM actief bij jullie klanten om hen te begeleiden in de digitale transitie van 2D naar 3D en uiteindelijk naar BIM. 

  Wij horen van onze klanten dat de commerciële waarde van een goede Revit family groot is; zij krijgen positieve feedback van hùn klanten!

  Waarom content laten creëren?

  Het bouwen van kwalitatieve en effectieve Revit content is een vak apart. Het is niet voldoende om Revit modelleerkennis te hebben. En laten we eerlijk zijn, bij de meeste fabrikanten is dit al geen onderdeel van hun core business, laat staan jarenlange expertise in family ontwikkeling. Daarom kun je deze ontwikkeling beter uitbesteden aan dè experts bij uitstek; Itannex/ASN met een uitstekende reputatie bij toonaangevende internationale fabrikanten.

  Wij weten als geen ander wat de commerciële waarde is van een goede Revit family. En daarnaast weten we ook wat de wensen en eisen zijn aan deze families, vanuit het oogpunt van de architect, installateur, ingenieur, adviseur en aannemer. Wij hebben ervaring met de vereisten die jouw klant stelt aan deze families: nl. de primaire waarde voor de BIM-workflow mét adequaat ruimtebeslag in ontwerp, realisatie, en gebruiksfase. De content die wij ontwikkelen voor jou is bovendien voorzien van functionaliteit om fabrikantgegevens te verbergen voor de adviseur.

  Deze bedrijven gingen jou voor!

  Meer weten?

  Het creëren van content voor Revit en de uitrol van BIM bij jou als fabrikant of toeleverancier is een integraal onderdeel van onze diensten, waarmee we jou als fabrikant een betere en innovatieve positie in de markt kunnen geven.

  Ontdek meer in onze whitepaper of neem direct contact op!

  Neem contact op         Download de whitepaper!

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.