BIM Content creation

BIM heeft zich ontwikkeld tot een centrale project- en informatiemanagement omgeving. Met de juiste BIM Content kun je een actueel 3D informatiemodel vormen van hoe een gebouw of installatie eruit komt te zien en gaat functioneren. In de bouwwereld kunnen bouwbedrijven, architecten, installateurs en constructeurs niet meer zonder BIM. Ook als fabrikant of leverancier kun je door de toenemende vraag in de markt niet achterblijven. Om mee te kunnen doen als fabrikant of leverancier in BIM projecten is kwalitatieve 3D content de basisvoorwaarde om je klanten te ondersteunen in hun BIM projecten.

Innoveren begint dan ook met goede 3D content. 3D kan veel ondersteuning bieden in de toepassing van het product. Voorwaarde hierbij is dat de 3D content intelligent genoeg is. Bij Itannex hebben we alle kennis en ervaring in huis om voor jouw organisatie deze 3D content te ontwikkelen als een bibliotheek met de functie van een digitale showroom.

Voordelen van content creation bij Itannex

 • Voorsprong op de competitie
 • Een BIM bibliotheek afgestemd op de gebruiker bij de klant door expliciete branchekennis van onze ontwikkelaars
 • Intuïtief hanteerbare content, conform open standaarden

Werkwijze

Alle producten gereed maken voor BIM? Het enige wat we nodig hebben is de data en wij doen de rest van de BIM content creation. Bij Itannex zorgen we dat de door ons gemaakte content in native Revit te gebruiken is, zonder afhankelijkheid van externe applicaties of plug-ins. Wij adviseren altijd dat er één single-source of truth moet zijn, namelijk de website van de fabrikant zelf. Zo kan een BIM modelleur van de klant een volledig overzicht van een productlijn zelf downloaden en direct gebruiken in hun BIM model. De fabrikant beheert dan zelf de toegang tot alle data, de gegenereerde traffic, het aantal downloads en misschien nog wel veel belangrijker, het product is altijd actueel en kwaliteit is optimaal beheersbaar.

Ik wil meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

  Neem contact op

  BIM Consultancy: hoe kunnen we u verder helpen?

  Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

  Overige diensten

  Flex consultancy

  Ondersteuning of begeleiding nodig voor jouw vraagstuk?

  Outsourcing

  Detachering ItannexTechnische ondersteuning of extra capaciteit nodig?

  BIM-consultancy

  Content creation bij Itannex

  Verder komen in de digitale transitie?

  Support

  Support bij Itannex

  Heb je een vraag?

  Meer informatie over BIM?

   

  Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.