Kernactiviteiten

Wat zijn kernactiviteiten?

Vraagstukken van onze klanten zijn veelal te herleiden naar bovenliggende processen. Deze processen duiden wij aan als kernactiviteit. Binnen een kernactiviteit wordt specifiek de focus gelegd op één proces binnen jullie organisatie. We kijken naar hoe het proces er momenteel uit ziet (wat gaat goed en wat kan beter?) en werken vervolgens naar een gewenste situatie toe. Vervolgens maken wij een plan voor jullie welke direct in uitvoering gebracht kan worden! Samen werken we aan de implementatie van deze procesoptimalisatie. Natuurlijk gaan we vervolgens weer vooruitkijken: welke processen kunnen we nog meer beetpakken?

Wanneer je naar onderstaande afbeelding kijkt en alle processen ziet, zal dit hoogst waarschijnlijk veel herkenning oproepen. En dat is ook precies de bedoeling! Zoals gezegd zijn jullie vraagstukken te herleiden naar deze processen. Het proces van geautomatiseerd modelleren bevindt zich bijvoorbeeld in de ontwerpfase en richt zich op vraagstukken rondom het automatiseren van handelingen tijdens het modelleren. Of het proces van ontwerp naar productie, waar we veelal vragen zien ontstaan over het aansturen van machines rechtstreeks vanuit het 3D/BIM model.

Hoe gaan we te werk?

Om de beoogde procesoptimalisatie te bereiken weten wij als geen ander welke techniek ingezet dient te worden. Naast het feit dat we specialist zijn op het gebied van Autodesk software, hebben we bijvoorbeeld ook eigen software in ontwikkeling en álle kennis in huis als het gaat om de AGA tools. Naast kennis van de techniek weten we ook hoe we de processen juist moeten inrichten zodat een goede flow ontstaat. Daarnaast kunnen we ook helpen op ‘mens-vlak’, bijvoorbeeld met het creëren van draagvlak, het opkrikken van het kennisniveau etc. Onze kracht? Door onze jarenlange ervaring kennen wij de valkuilen en weten we welke route voor jullie organisatie het meest geschikt is!

Welk proces hangt boven jouw vraagstuk?

De voordelen:

  • Vindt de échte oplossing voor jouw vraagstuk, is er naast juiste software meer benodigd?
  • Krijg inzicht in het vertrekpunt op het gebied van BIM, gericht op jullie specifieke proces
  • Krijg één gezamenlijk beeld van waar jullie met elkaar willen staan, wat is de gewenste situatie en hoe gaan we deze bereiken?
  • Krijg handvatten middels een actiegericht en behapbaar stappenplan

Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.