Diensten

Het BIM-proces wordt binnen de computer-aided design (CAD) software steeds belangrijker in het volledige proces van ontwerp tot uitvoering. Een ontwerp bevat steeds meer informatie en het op de juiste manier beheren, delen en gebruiken van deze data is daarom van groot belang. De juiste kennis, ondersteuning en advies op het gebied van deze software is cruciaal. Bij Itannex zetten we onze kennis en skills in om samen met onze klanten de digitale transitie door te maken.

Wat wij kunnen bieden:

Wij ondersteunen bedrijven in de bouw en toeleverende fabrikanten in het BIM-proces met verschillende diensten: van implementatie van BIM tot aan consultancy op locatie. Maak ongeacht jouw BIM-niveau of de moeilijkheid van jouw project gebruik van onze expertise en ervaring. Onze aanpak is dat we mens, proces en technologie optimaal laten samenwerken.

Onze diensten:

BIM-consultancy

Verder komen in de digitale transitie?

Flex consultancy

Ondersteuning of begeleiding nodig voor jouw vraagstuk?

Outsourcing

Detachering ItannexTechnische ondersteuning of extra capaciteit nodig?

BIM Content creation

Content creation bij Itannex

Producten gereed maken voor BIM?

Support

Support bij Itannex

Heb je een vraag?

De klanten van Itannex aan het woord

De digitale transitie doormaken doe je als organisatie niet alleen, dat doen we samen! Ben je benieuwd hoe andere bedrijven onze oplossingen gebruiken? Onze klanten vertellen je graag hoe onze diensten hebben bijgedragen in hun uitdaging.

Digitale transitie van Terberg Totaal Installaties

“Dankzij Itannex hebben we BIM binnen onze organisatie naar een hoger niveau getild. We halen als team nu meer voldoening uit onze projecten.” - Terberg Totaal Installaties

Kooistra Geveltechniek over het implementeren van technologie in de organisatie

''We zijn als eerste stap begonnen met het opleiden van onze mensen in Revit. Ook merken we dat bedrijfsprocessen steeds belangrijker worden en dat de samenwerking met tekenaars, engineers en werkvoorbereiders veel breder is dan vroeger. Uiteindelijk kunnen we met minder menselijke arbeid sneller producten maken, software helpt ons daarbij.''

Ik wil meer weten

Of het nu gaat over het meewerken aan een project of over de implementatie van BIM, je kunt bij ons altijd rekenen op professionaliteit en ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

    Neem contact op

    BIM Consultancy: hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

    Ja ik wil meer weten over de Revit basis Next cursus.