Ga een gesprek aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van Virtual Reality?

Laat uw gegevens achter en ga een gesprek met ons aan!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Virtual Reality

Virtueel uw producten tonen aan uw afnemer, interne medewerkers of de uiteindelijke gebruiker? Hoe mooi is het om uw klant een band met uw product of ontwerp te laten opbouwen terwijl het product nog niet eens geproduceerd of gerealiseerd is en er nog geen enkel fysiek element aanwezig is? Het kan allemaal dankzij Virtual Reality, want de toekomst is tegenwoordig het heden.

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality is een virtuele omgeving die met computers gegenereerd wordt en via een speciale VR bril te bekijken is. Het is een levensechte realistische ervaring. U kunt lopen in de virtuele wereld, attributen oppakken, het licht aan en uit doen en ga zo maar door. Net de echte wereld, maar dan anders. VR valt onder de noemer X-Reality. De verzamelnaam voor alles wat met andere realiteiten te maken heeft.

Virtual Reality inzetten als marketingtool

Een belangrijk onderdeel van marketing is het creëren van een merk- of productbeleving. Virtual Reality kan hierbij een grote bijdrage leveren. Door uw product virtueel te tonen, te laten oppakken, ronddraaien en ervaren, ontstaat er een goed beeld van uw product. Uw potentiële klant beleeft uw product, uw merknaam blijft on top of mind  en de beleving  zorgt voor positieve mond tot mond reclame wat weer een goede uitwerking heeft op social media. Kortom, genoeg redenen om vandaag nog te starten met VR!

Op de Bouwbeurs 2017 toonden wij onze Virtual en Augmented Reality technologieën, de DAQRI helm en de HTC Vive. Bekijk de video voor een korte impressie.

Wat kunt u allemaal met VR?

De mogelijkheden van VR zijn groot. Van next-level communicatieplatform tot uitgebreid trainingscentrum voor bijvoorbeeld de medische wereld. Het is allemaal mogelijk. Enkele voorbeelden hoe VR in de praktijk al toegepast is:

  • Bij het houden van virtuele vergaderingen
  • Bij het maken van virtuele proefritten
  • Het houden van virtuele rondleidingen van een gebouw
  • Het presenteren en tastbaar maken van virtuele producten
  • Geweldige visualisaties van producten, voorwerpen etc.

Spring nu de virtuele wereld in!

De technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat ze niet meer bij te houden zijn. Itannex helpt u verder bij het creëren van een concurrentievoordeel door uw afnemer een geweldige ervaring van uw product(en) te laten beleven. Wacht niet langer en haak er nu op in! Ga met ons een gesprek aan over uw producten, uw marketing en beleef hoe wij Virtual Reality inzetten als tool om uw marketinguitingen nog mooier, leuker en realistischer te maken.

Laat uw gegevens achter en kom met ons in contact over de mogelijkheden!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.