Detachering

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste specialisten voor bouwkundig tekenwerk van AutoCAD tot Revit? Itannex heeft de specialist voor u.

Als er meer werk is dan uw huidige personeelsbestand toelaat kunt u een beroep doen op onze medewerkers. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten en werkzaamheden inplannen zonder dat uw vaste personeelsbestand groeit.

    Neem contact op

    BIM Consultancy: hoe kunnen we u verder helpen?

    Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.    Wij onderscheiden ons door een individuele benadering, waardoor wij de optimale match vinden tussen uw vraag en die van onze medewerkers. Wij maken gebruik van ons eigen bestand waardoor u direct kunt beschikken over extra menskracht.

    Werken vanuit de ‘kennis en ervaring’ staat bij Itannex centraal. Daarom kunnen wij rekening houden met de grote diversiteit aan opdrachtgevers  in de bouwbranche . Onze specialisten bieden onze klanten kennis, kunde en continuïteit. Zij zijn gewend om snel productief te zijn en zich de materie van onze klanten eigen te maken. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is daarvan het resultaat.