Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

BIM Adviesplan

De BIM wereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Van het 3D modelleren van woningen, tot het koppelen van complete productieprocessen om 3D printing mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar waar wilt u in uitblinken? Hoe ver is uw organisatie op verschillende vlakken en hoe komt u waar u naar toe wilt? Wij helpen u graag op weg met een gedegen BIM advies. Dit doen wij middels de onderstaande stappen

 

BIM Adviesplan

Om tot een gedegen en realistisch BIM adviesplan te komen is het noodzakelijk dat eerst inzicht wordt verkregen  in de huidige werkzaamheden en uitdagingen die u tegenkomt in uw organisatie. Dit kan op twee manieren tot stand komen:

  1. BIM Inventarisatie

    Met een BIM Inventarisatie wordt op individueel niveau inzicht vergaard in de huidige manier van werken, het BIM kennisniveau, uw projectaanpak en de toepassing van BIM binnen uw organisatie. Lees meer over een BIM Inventarisatie.

  2. BIM Awareness Workshop

    Een BIM Awareness workshop geeft uw organisatie inzicht in hoe BIM ervoor kan zorgen dat uw projecten beter en met meer rendement gerealiseerd worden. De workshop is een interactieve sessie tussen medewerkers van uw organisatie en Itannex. Lees meer over de workshop.

De resultaten verkregen tijdens de BIM inventarisatie of BIM Awareness workshop vormen de basis van het BIM adviesplan. Het adviesplan geeft de stappen weer die wij samen met u gaan nemen om tot de gewenste situatie te komen. De BIM Inventarisatie en het bijbehorende adviesplan is een goede eerste stap om uw doelen te gaan realiseren en uw concurrentie een stap voor te blijven.

Start met een BIM Inventarisatie

De BIM Inventarisatie is de eerste stap om uw organisatie verder te helpen. Wij geven u een duidelijk BIM advies, zorgvuldig gerapporteerd in een BIM Adviesplan. Op basis hiervan kunt u uw organisatie klaarstomen voor de toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het BIM adviesplan of starten met een BIM Inventarisatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.