Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

BIM Adviesplan

U wilt BIM graag (verder) implementeren binnen uw organisatie maar weet niet zo goed waar te beginnen? Wij helpen u graag op weg om BIM binnen uw organisatie te implementeren. Aan de hand van een BIM adviesplan wordt stapsgewijs omschreven hoe wij samen met u tot de gewenste situatie komen. 

BIM_adviesplan

Om tot een gedegen en realistisch BIM adviesplan te komen is het noodzakelijk dat eerst inzicht wordt verkregen  in de huidige werkzaamheden en uitdagingen die u tegenkomt in uw organisatie. Dit kan op twee manieren tot stand komen:

  1. BIM Awareness Workshop

    Een BIM Awareness workshop geeft uw organisatie inzicht in hoe BIM ervoor kan zorgen dat uw projecten beter en met meer rendement gerealiseerd worden. De workshop is een interactieve sessie tussen medewerkers van uw organisatie en Itannex. Lees hier meer over de workshop.

  2. BIM Inventarisatie

    Met een BIM inventarisatie wordt op individueel niveau inzicht vergaard in de huidige manier van werken, het BIM kennisniveau, uw projectaanpak en de toepassing van BIM binnen uw organisatie. Lees hier meer over een BIM inventarisatie.

De resultaten verkregen tijdens de BIM Awareness workshop of BIM inventarisatie vormen de basis van het BIM adviesplan. Het adviesplan geeft de stappen weer die wij samen met u gaan nemen om tot de gewenste situatie te komen. Voor het beste resultaat adviseren wij om zowel een BIM Awareness workshop alsmede een BIM Inventarisatie uit te laten voeren. Dit heeft te maken met het feit dat een BIM Awareness workshop een gezamenlijke interactieve sessie is met meerdere medewerkers van uw organisatie. Daarentegen is een BIM inventarisatie gericht op het individu en wordt meer de verdieping ingegaan.

Moet u de stap van 2d naar 3d nog maken en is BIM op dit moment een brug te ver?

Dan is een CAD Inventarisatie de uitkomst voor uw organisatie. Hierbij brengen wij op individueel niveau de huidige CAD werkzaamheden in kaart. De verkregen resultaten worden verwerkt in een adviesplan die de stappen omschrijft om de overstap naar 3d te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het BIM adviesplan? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

[recaptcha]    Bevestig de captcha

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.