Ga een gesprek aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van Augmented Reality?

Laat uw gegevens achter en ga een gesprek met ons aan!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.

Augmented Reality

Uw BIM model aan uw opdrachtgever tonen terwijl er nog begonnen moet worden met uitvoeren? Of via een 3D bril uw werknemers toonbaar maken waar een bepaalde leiding geplaatst moet worden? Het lijkt een utopie, maar het kan inmiddels allemaal dankzij Augmented Reality.

Wat is Augmented Reality?

Augmented Reality is letterlijk toegevoegde realiteit. Aan de realiteit, zoals u de wereld ziet, wordt virtuele technologie toegevoegd. Hierdoor wordt de echte en virtuele wereld met elkaar gemixed bijvoorbeeld door een virtueel gebouw te visualiseren op een lege kavel. AR valt onder de noemer X-Reality. De verzamelterm voor alles wat met een andere realiteit te maken heeft.

Augmented Reality in uw processen

Augmented Reality kunt u goed gebruiken in uw interne en externe processen. Zo is Augmented Reality te gebruiken voor het optimaliseren van de uitvoering van werkzaamheden. Bijvoorbeeld met DAQRI helm, de bouw helm van de toekomst. Ook kan Augmented Reality ingezet worden om objecten die er nog niet zijn te visualiseren aan opdrachtgevers. Zowel aan de interne als externe kant kan Augmented Reality u veel voordelen bieden.

Op de Bouwbeurs 2017 toonden wij onze Virtual en Augmented Reality technologieën, de DAQRI helm en de HTC Vive. Bekijk de video voor een korte impressie.

Spring nu de virtuele wereld in!

De technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat ze niet meer bij te houden zijn. Itannex helpt u verder bij het creëren van een concurrentievoordeel door gebruik te maken van Augmented Reality. Wacht niet langer en haak er nu op in! Ga met ons een gesprek aan over uw producten of diensten en beleef hoe wij Augmented Reality inzetten als tool om uw bedrijf nog verder te helpen.

Laat uw gegevens achter en kom met ons in contact over de mogelijkheden!

Neem contact op

Door op verzenden en akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met onze privacy policy.