Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Collaboration Award – Nomineren

Tijdens het BIMDating evenement op 7 november reiken wij de Collaboration Award uit. Lees hieronder snel hoe u voor de award genomineerd wordt en hoe u kunt winnen. Vul het aanmeldformulier in!

Wat is de Collaboration Award?

De Collaboration Award is een prijs voor de klant die op de best mogelijke manier heeft bijgedragen aan de BIM samenwerking van een bouwproject. Het gaat hierbij niet om het project op zichzelf, maar vooral om de BIM toepassing die de samenwerking verbetert. De genomineerden worden beoordeeld op:

  • Kwaliteit
  • Originaliteit
  • Innovatie
  • Samenwerking

Hoe werkt het nomineren?

Iedere klant van Itannex kan zichzelf nomineren. Dat kan via  onderstaand formulier. Voor een succesvolle nominatie vragen wij u een video van maximaal 3 minuten aan te leveren. Deze video uploaden wij op ons Youtube kanaal en delen wij op deze pagina.

Nomineren is mogelijk tot maandag 7 oktober. Van maandag 7 oktober tot en met maandag 4 november staan de video’s online en is het mogelijk om zoveel mogelijk views en likes te halen. De winnaar wordt vervolgens bepaald door het aantal views, door het aantal likes en door de Itannex vakjury.

De hoofdprijs

De winnaar krijgt een volledige verzorgde reis naar de Autodesk University 2020 in Londen, t.w.v. € 2.000,-.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het bovenstaande? Bel of mail gerust. Neem dan contact op met Omar Wennink via omar.wennink@itannex.com of 088-8720063.

Aanvraagformulier en nominatie

Wilt u uw BIM innovatie nomineren? Vul dan het onderstaande formulier in. Maak vervolgens een leuke video en dien die bij ons in. Gegarandeerd goede promotie voor uw organisatie en wie weet, misschien gaat u volgend jaar samen met een collega naar Autodesk University in Londen.

Voornaam*

Achternaam*

Uw bedrijfsnaam*

Functie*)

Telefoonnummer*

Uw email*

Over uw organisatie*

Waarom moet uw inzending winnen?*